Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendbe lehet hozni egy kapcsolatot, ahol megcsalás történt? Olyanok írjanak, akiket megcsalt a barátjuk, pár év után, de sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatot, és azóta is együtt vannak és boldogok?
Figyelt kérdés
Érdekelnek a pozitív történetek, mert eddig csak negatívot kaptam.2013. ápr. 17. 21:47
11/13 anonim válasza:
Előző, szerintem a lényeget pont leírtad, miszerint: "maradt bennem egy tüske" ...szerintem ez mindent elmond a dologról.
12/13 anonim válasza:
ez nem mond el semmit. A barátnőm is megbocsájtott - benne pl. nem maradt tüske. Jól vannak. Az hogy ki mint reagál, hogy dolgozza fel, nem szabályszerű. Ráadásul a körülmények, hoyg miért történ, hogy viselkedik a kérdezővel egyébként a férje, megbánta-e stb. -ezek mind nyomnak a latban. Ki tudja, lehet hogy a hölgy is hibásnak érzi magát valamilyen szinten - ami szintén számít. Csak jelezem: ahány sztori, annyi változat, nem lehet mindegyikre ráhúzni: ha megcsalt, pakoljon!
13/13 A kérdező kommentje:
Hát már azóta külön vagyunk. :) de jobb is így.Sokkal nyugodtabb vagyok.Soha nem tudtam már bízni benne és ő sem viselkedett úgy hogy helyrehozzuk,vagy hogy meg tudjak neki bocsájtani.Úgyhogy elhúztuk majdnem egy évig a dolgokat,de már nem volt értelme.Én csak kínlódtam.
2014. jan. 11. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!