Mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a párotok legénybúcsúján táncoslány is volt?
Nem orulnek neki, de nem is ennem magam ez miatt.
32/N
Féltékeny vagy? Nem bízol benne? Akkor miért mentél hozzá?
A táncoslány csak egy táncoslány. Nézni még nézheti, csak ne nyúljon hozzá, nem?
Hát én megharagudnék. Nekem egyszer elmesélte az egyik ismerősöm, milyen volt az a legénybúcsú, ahol ő volt. Két táncoslányt hívtak, és az egyikkel a vőlegény egész éjszaka smárolt...
Saját szememmel is tapasztaltam, hogyan zajlik egy ilyen, ugyanis 2 éve egyszer belecsöppentem egy ilyenbe. Barátomat hívták el bulit csinálni valahova, mentem vele én is, és akkor közölték, hogy 2 óráig nem jöhet be senki, mert legénybúcsú lesz. Bejött a csajszika, elkezdett vonaglani meg vetkőzni, dörzsölgette magát a vőlegényhez, felfeküdt egy asztalra, betejszínhabozta magát mindenhol és az összes pasinak le kellett nyalnia róla... Aztán a vőlegényt kiültették középre, a csaj 10 centire állt a pasi elé, behajolt (magyarul a segge meg mindene pont a srác feje előtt volt...) és a vőlegénynek a seggére nyomott tejszínhabot kellett így lenyalnia. Hát kicsit kiakadtam. Vajon tudják a feleségek, hogy miket csináltak ezek az esküvő előtt?
Már arra is gondoltam, hogy csak én fogom fel rosszul a dolgot.De ezekszerint nem:).Bízom benne, és nem is történt semmi, csak a csaj vetkőzött le.
Azért is esett szarul, mert az én lánybúcsúmon sem volt fiú, és nagyon jól tudták, hogy én sem szeretném, hogy a legénybúcsún legyen csaj...Meg ugye babát várok, az én testem se most a legvonzóbb, és rossz belegondolni, hogy egy szép lány táncolt...:(
a legény és leánybúcsúk pont erről szólnak... nemtom mit kell ezen agyalni ennyit... istenem. minek mész hozzá akkor?
hát tényleg no comment az ilyen ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!