Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha...

Mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a párotok legénybúcsúján táncoslány is volt?

Figyelt kérdés
Nektek szarul esne?Nekem úgy esett.De enyhítő körülmény, hogy a párom elmondta, bár nem akarták elmondani, és ő sem tudott róla, hogy lesz...De azóta is ezen agyalok...
2009. okt. 23. 16:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
Én sem örülnék neki...De csak azért mert a párom nem rég volt és az elmeséltek alapján,hát nekem is elég szarul esett.(az illető és a párja nagyon össze vesztek utána)A táncos hölgyike a fiút levetkőztette teljesen meztelenre(még az alsó gatyát is) és a fenekét úgy dörgölte a pasihoz.Majd mindenhova nyomkodott tejszínhabot,és azt kellett lenyalogatnia.Na aztán a végén a leányzó teljesen levetkőzött csak egy öv volt rajta és az asztal tetején 8 pasi körül ugrált,és a párom ingét nézve(meg el is mesélte)mindenkihez oda dörgölőzött és letépte az ingüket.Na szóval,ha az én páromnak lesz legénybúcsúja,én kifejezetten megkérném,hogy ne legyen.Nekem nagyon nem tetszene,éppen elég volt a haverjának a legénybúcsúja.Akkor is rosszul esett,hát még ha az övén lenne.
2009. okt. 23. 16:21
 2/33 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem gond mert valószínű sőt biztos vagyok benne hogy nem történt semmi. Csak táncolt nekik az nem durva meg gondolj bele hogy a lánybúcsúdon neked is volt/lehetett volna chippendale fiú és akkor sem lett volna semmi gond belőle mert az csak egy show eszköz nem több.
2009. okt. 23. 16:23
 3/33 anonim ***** válasza:
93%

Nem orulnek neki, de nem is ennem magam ez miatt.

32/N

2009. okt. 23. 16:25
 4/33 anonim ***** válasza:
83%

Féltékeny vagy? Nem bízol benne? Akkor miért mentél hozzá?

A táncoslány csak egy táncoslány. Nézni még nézheti, csak ne nyúljon hozzá, nem?

5/33 anonim ***** válasza:
88%
Újra a második vagyok Az első hozzászólónak mondanám hogy ez már tényleg durva és erre én is ki lennék akadva ha pucérra vetkőztetné a párom de ha csak pucéran táncol neki akkor az nem gond mert végülis pasik és ez náluk így szokás
 6/33 anonim ***** válasza:
56%
Agyon ütném mind kettőt. Ilyen nálunk nem volt. Nem tűrtem volna el az tuti.
2009. okt. 23. 16:26
 7/33 anonim ***** válasza:
93%

Hát én megharagudnék. Nekem egyszer elmesélte az egyik ismerősöm, milyen volt az a legénybúcsú, ahol ő volt. Két táncoslányt hívtak, és az egyikkel a vőlegény egész éjszaka smárolt...

Saját szememmel is tapasztaltam, hogyan zajlik egy ilyen, ugyanis 2 éve egyszer belecsöppentem egy ilyenbe. Barátomat hívták el bulit csinálni valahova, mentem vele én is, és akkor közölték, hogy 2 óráig nem jöhet be senki, mert legénybúcsú lesz. Bejött a csajszika, elkezdett vonaglani meg vetkőzni, dörzsölgette magát a vőlegényhez, felfeküdt egy asztalra, betejszínhabozta magát mindenhol és az összes pasinak le kellett nyalnia róla... Aztán a vőlegényt kiültették középre, a csaj 10 centire állt a pasi elé, behajolt (magyarul a segge meg mindene pont a srác feje előtt volt...) és a vőlegénynek a seggére nyomott tejszínhabot kellett így lenyalnia. Hát kicsit kiakadtam. Vajon tudják a feleségek, hogy miket csináltak ezek az esküvő előtt?

2009. okt. 23. 16:29
 8/33 anonim ***** válasza:
76%
No comment
2009. okt. 23. 16:30
 9/33 A kérdező kommentje:

Már arra is gondoltam, hogy csak én fogom fel rosszul a dolgot.De ezekszerint nem:).Bízom benne, és nem is történt semmi, csak a csaj vetkőzött le.

Azért is esett szarul, mert az én lánybúcsúmon sem volt fiú, és nagyon jól tudták, hogy én sem szeretném, hogy a legénybúcsún legyen csaj...Meg ugye babát várok, az én testem se most a legvonzóbb, és rossz belegondolni, hogy egy szép lány táncolt...:(

2009. okt. 23. 16:50
 10/33 anonim ***** válasza:
40%

a legény és leánybúcsúk pont erről szólnak... nemtom mit kell ezen agyalni ennyit... istenem. minek mész hozzá akkor?

hát tényleg no comment az ilyen ember

2009. okt. 23. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!