Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha...

Mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a párotok legénybúcsúján táncoslány is volt?

Figyelt kérdés
Nektek szarul esne?Nekem úgy esett.De enyhítő körülmény, hogy a párom elmondta, bár nem akarták elmondani, és ő sem tudott róla, hogy lesz...De azóta is ezen agyalok...
2009. okt. 23. 16:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
88%
Megértelek,válaszoló:) Én nekem is rosszul esne.De szerintem bízz a férjedben,hisz nem véletlenül mentél hozzá.Ne aggódj:) És gratulálok a kisbabához! :)
2009. okt. 23. 18:05
 22/33 anonim ***** válasza:
88%

Azt nem értem : miért kell leánybúcsút/legénybúcsút tartani?!... 8-o

Ez valami KÖTELEZŐ dolog?!

Ha meg mégis tartotok ilyet, akkor nem kötheted ki, hogy mi legyen a műsor, mert ezt nem te szervezed, hanem a barátnők/barátok!

Előre lehetett tudni, hogy a legénybúcsúra vetkőzős csajt fognak meghívni, nem értem, min csodálkozol?!

(Szerintem a te barátnőid csak azért nem hívtak a leánybúcsúra chippendale-fiút, mert te terhes vagy!)

Komolyan, nem értem, miért kell minden amerikai baromságot majmolni, amikor mi magyarok soha nem leszünk olyan korlátoltak, mint az amerikaiak?!

Amúgy meg én a helyedben kicsit sem foglalkoznék azzal, mi volt a legénybúcsún, szerintem a párodnak is legalább annyira kellemetlen volt az egész, csak próbált jópofát vágni a dologhoz... Pont arra megy ilyenkor a buli, hogy minél jobban égessék a vőlegényt!!!

A sok görény "jóbarát" ilyenkor zöldül az irigységtől és próbál minél jobban kiszúrni a férj-jelölttel, hidd el. a párodnak sem volt könnyű ezt az estét kibírni!

Lépj túl ezen az ökörségen (ha már elkövettétek azt a butaságot, hogy rendeztetek legénybúcsút/leánybúcsút) és gondolj a JÖVŐRE : a közelgő esküvőre, a születendő gyereketekre, stb...

Én jól se*ggberúgnám azt a Kedves Hírhozót is, aki volt olyan "aranyos" és füledbe súgta legénybúcsún történteket... Pontosan tudta, hogy ezzel kellemetlen órákat fog neked szerezni és vitát kettőtök között!... Szerinted milyen barátotok az ILYEN???...

(Duplán szemétség, ha ezt egy várandós kismamával teszi meg valaki!!)

Nem pont ő volt az, aki "odaszervezte" a vetkőzős táncoslányt???... :-P

2009. okt. 23. 18:06
 23/33 A kérdező kommentje:

Bízok a leendő férjembe, és köszönöm a bíztató szavakat:)

Akik részt vettünk a lánybúcsún, azok többségének a párja ott volt a legénybúcsún.A fiúk megbeszélték, hogy nem mondják el nekünk a csajos részét, de a párom úgy gondolta el kell mondania, úgyhogy ő volt a hírhozó.:)És ezt nagyon becsülöm benne.De valóban, így,hogy babát várok ezerszer nehezebb feldolgozni...

2009. okt. 23. 18:26
 24/33 anonim ***** válasza:
67%

Amióta legénybúcsúba, meghívnak táncosnőket és a leánybúcsúba cipendale fiúkat azóta ez tök természetes, dolog, hogy ez benne van a buliba. Mivel ezt nem a völegény meg a menyasszony szervezi, hanem ő a meghívott ezért minden lehetséges. Ez az utolsó esélye mindkettőnek hogy szabadon dönthessen él a felkinált lehetőségekkel vagy sem.

Ezzel nem kell törődni. Pont azért nincs ott ismerős nő, ellenkező esetben férfi, mert akkor a legkisebb jelekre is valaki kombinálni kezd és kész a baj. És miafenének magyarázkodjanak? Nem azért mentek szórakozni. Ha meg valaki ez ügyben bizalmatlan, akkor el se engedje ilyen búcsúra a párját.

2009. okt. 23. 19:29
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy terhes nő is ugyanolyan szép mint a többi és nem értem ezért miért érezné magát valaki csúnyának hiszen a legszebb dolog történik vele. És akkor igazán sugárzóak a nők amikor gyereket várnak.
2009. okt. 23. 19:46
 26/33 anonim válasza:
92%
Én is voltam már legénybúcsún. És sajnos vannak olyan férfiak, akik ilyenkor kihasználják a felajánlott lehetőséget. Pl. itt arról volt szó, hogy a táncoslány egy meztelenre vetkőzős tánc után bevitte egy terembe a vőlegényt, ahol a vőlegény élt a lehetőséggel és megtörtént a dolog. Sajnos vannak ilyenek is !!!
2009. okt. 23. 20:48
 27/33 anonim ***** válasza:
Nos én amondó vagyok, ha egy férfi szeret, és tényleg engem szeretne feleségének, és életre szóló párjának, akkor hiába riszálja magát előtte egy nő meztelenül, lehet beindul, de akkor is ellen tud állni. Nem örülnék neki én sem, de nem nagyon rágódnék rajta. Tudom, hogy a legtöbb ilyen nő, miután letáncolta a táncolandóját, benyújtja a számlát, öltözik és elmegy, nem nyújt egyéb szolgáltatásokat. (persze biztos van kivétel) Fog fel úgy, hogy utoljára még jól érezte magát, aztán ennyi, innentől kezdve csak neked él, csak téged néz, csak téged fogdos. :)
2009. okt. 23. 22:43
 28/33 anonim ***** válasza:
Még csak most lesz a legénybúcsú és tudom is, hogy lesz táncos lány. Még azt is, hogy ki. És tudod mit? Leszarom. Ha már egyszer elvesz komolyan képes vagy ilyen hülyeségeken agyalni?
2009. okt. 23. 23:49
 29/33 anonim ***** válasza:
Leszarná, élvezze ki, utánna, úgysincs már ilyen. Én bízok benne.
2009. okt. 24. 01:05
 30/33 A kérdező kommentje:
Hát neki biztos nem lesz több legénybúcsúja:)Most azon izgulok, hogy a haverjai se akarjanak egy jó darabig megnősülni...:)
2009. okt. 24. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!