Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha...

Mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a párotok legénybúcsúján táncoslány is volt?

Figyelt kérdés
Nektek szarul esne?Nekem úgy esett.De enyhítő körülmény, hogy a párom elmondta, bár nem akarták elmondani, és ő sem tudott róla, hogy lesz...De azóta is ezen agyalok...
2009. okt. 23. 16:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Megérteni megértelek, mert nekem is szarul esett volna, főleg, hogy én is terhes voltam a mi esküvőnkön (7 hónapos, úgyhogy el lehet képzelni hogy néztem ki, úgy éreztem magam, mint egy "bálna" :) ). De ne agyalj ezen, mert felesleges! Dolgozd fel, emészd meg. A férjed nem is tudott róla, a haverjai szervezték, tehát lehet, ha előre tudja, mondta volna, hogy nem kell gyerekek! Miért kérdezgeted még, hogy csinos volt-e? Még szarabbul akarod érezni magad, ha azt mondja, hogy csinos? Szerintem csúnya táncoslány nincs igen.... Tehát az is szarul esett volna, ha azt mondja, csinos, az is szarul esett, hogy nem mondott semmit, de ha azt mondta volna, hogy nem volt csinos, azt meg valószínűleg nem hiszed el. Szóval felejtsd el, a lánynak csak egy szimpla munka volt, amiért felvette a gázsiját, aztán hazament a pasijához. Téged pedig a párod másnap feleségül vett és várjátok a közös babátokat. Kell ennél több?
2009. okt. 24. 12:40
 32/33 anonim válasza:
100%

Teljesen megértelek, de így utólag már nem lehet megváltoztatni a legénybúcsún történteket. annyira tipikus, hogy a "jó fej" haverok csajt intéznek a legénybúcsúra. ők eleve nem ülnek le együtt megbeszélni a részleteket, és a "forgatókönyvet" mint mi, csajok. olyanok mint a vadkanok együtt....tömegben haladnak és vadállatok... de a párod megkérte a kezed, kisbabátok lesz...valószínűleg veled akarja leélni az életét...egy biztos...a pasiknak egy mellre, vagy seg.gre automatice odahúz a tekintete...de kb 2 perccel később már nem jut eszébe h megnézett egy nőt....főleg biztos lehetsz benne, h nem fantáziál a táncosjányról.

hozzáteszem. én sem örülnék. dühöngd ki magad nekünk, vagy személyesen a barátaidnak (és majd ha meg lesz a baba, és újra visszakerülsz az "életbe" néha kacsints , vagy mosolyogj vkire, és tudd be "vissza kapta" a táncoslány dolgot.

2009. okt. 25. 05:55
 33/33 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az éltető szavakat:)Ugye ez az eset csütörtök éjjel történt, azért rágódtam ennyit rajta.De ahogy telnek a napok, kezd halványodni az "emlék", holnap talán már egyszer sem fog eszembe jutni:)

Még egyszer köszönöm, így a messzi távolból sokat segítettetek!

2009. okt. 25. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!