Mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a párotok legénybúcsúján táncoslány is volt?
nekem is nagyon rosszul esne, ha ilyet megtudnék. Most megfogadom,hogy ha lesz férj-jelöltem, én előre kikötöm, hogy semmilyen táncoslányka nem lehet legénybúcsún.
A legénybúcsú arról szól, hogy utoljára élvezze a férfi azt a pár órát, ami után már férj lesz, de azt nem szabad elfelejtenie, hogy van barátnője! Akkor viselkedjen is úgy. Semmi nem akadályozza meg abban,hogy nemet mondjon a táncoslánynak ha arról tejszínhabot kell lenyalni..Vagy kényszerítették? Nálam ez megcsalást jelentene. Vagy valaki ezt elnézné, és azt mondaná, hogy a legénybúcsú ezzel jár? Na ne. Az,hogy táncol, az nem baj, de ne dörgölőzzön oda a leendő férjhez. nekem ez nagyon durva, és pl. egy smárolást sem néznék el azzal az indokkal hogy dehát legénybúcsú volt.
Szerintem meg lehetne kérdezi itt akárhány nőt, hogy mit nézne el a párjának, de senki sem írná azt, hogy a csókolózást és erotikus táncolást nem nézné el,kivéve ha a párja legénybúcsúján lenne, lagzi előtti nap
23L.
Rosszul esne ,kiakadnék, féltékeny dührohamot kapnék majd utána megkérdezném ,hogy legalább jól nézett e ki:D
A párod elmondta?Ohh..akkor ne aggódj ,főleg ,mert ő se tudott róla:);)örülj ,hogy ilyen megbízható a srác.
Nem fújom fel, pont ezért amit itt leírok, ezt nem a páromnak mondom, hogy ne strapáljam ezzel, de valakivel meg kell beszélnem, mert túlteng bennem a belső feszültség.:)
Nekem is lehetett volna lehetőségem csippendél showra, de visszautasítottam.Nem is érdekelt, meg ugye abban a tudatban voltam, hogy a fiúknál se lesz lány, és a párom se örülne neki:)Hát mindegy, most így jártam, és reménykedem, hogy nem kerül sor mostanában több legénybucsura:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!