Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha...

Mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a párotok legénybúcsúján táncoslány is volt?

Figyelt kérdés
Nektek szarul esne?Nekem úgy esett.De enyhítő körülmény, hogy a párom elmondta, bár nem akarták elmondani, és ő sem tudott róla, hogy lesz...De azóta is ezen agyalok...
2009. okt. 23. 16:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
Első válaszoló vagyok: Én teljesen megértelek,amikor az én párom volt a legénybúcsúnk,akkor 8 hónapos terhes voltam,és pont úgy éreztem mint Te :S OFF: De aki lepontozott azzal nem értek egyet.Neked miért fáj,ha nekem valami rosszul esik?Szeretem a krumplis tésztát?Le pontozol????
2009. okt. 23. 16:54
 12/33 anonim ***** válasza:
89%
Na és?Láttam én már leánybúcsút chippendale-s srácokkal.Az sem semmi mutatvány...
2009. okt. 23. 17:02
 13/33 A kérdező kommentje:
Na meg pont ez az, hogy rengeteg férfi mesélte, hogy mik történnek egy legénybúcsún...Na azért egy normális kapcsolatban élő párnak nincs arra szüksége, hogy az utolsó buliján még élvezkedjen egy nagyot...na meg én jól tudtam magam érezni meztelen pasi nélkül is...
2009. okt. 23. 17:06
 14/33 anonim ***** válasza:
84%

nekem is nagyon rosszul esne, ha ilyet megtudnék. Most megfogadom,hogy ha lesz férj-jelöltem, én előre kikötöm, hogy semmilyen táncoslányka nem lehet legénybúcsún.

A legénybúcsú arról szól, hogy utoljára élvezze a férfi azt a pár órát, ami után már férj lesz, de azt nem szabad elfelejtenie, hogy van barátnője! Akkor viselkedjen is úgy. Semmi nem akadályozza meg abban,hogy nemet mondjon a táncoslánynak ha arról tejszínhabot kell lenyalni..Vagy kényszerítették? Nálam ez megcsalást jelentene. Vagy valaki ezt elnézné, és azt mondaná, hogy a legénybúcsú ezzel jár? Na ne. Az,hogy táncol, az nem baj, de ne dörgölőzzön oda a leendő férjhez. nekem ez nagyon durva, és pl. egy smárolást sem néznék el azzal az indokkal hogy dehát legénybúcsú volt.

Szerintem meg lehetne kérdezi itt akárhány nőt, hogy mit nézne el a párjának, de senki sem írná azt, hogy a csókolózást és erotikus táncolást nem nézné el,kivéve ha a párja legénybúcsúján lenne, lagzi előtti nap

23L.

2009. okt. 23. 17:09
 15/33 anonim ***** válasza:
92%

Rosszul esne ,kiakadnék, féltékeny dührohamot kapnék majd utána megkérdezném ,hogy legalább jól nézett e ki:D

A párod elmondta?Ohh..akkor ne aggódj ,főleg ,mert ő se tudott róla:);)örülj ,hogy ilyen megbízható a srác.

2009. okt. 23. 17:14
 16/33 A kérdező kommentje:
Nálam is így történt:)Bár nem veszekedtem, csak elszomorodtam, hallgattam sokáig és gondolkodtam...aztán negyedóra múlva megkérdeztem, hogy jól nézett-e ki:)Igaz erre választ nem kaptam.Szóval bizti csinos volt, csak nem akarta ezt kimondani.
2009. okt. 23. 17:24
 17/33 anonim ***** válasza:
84%
szerintem ezt nem kell ennyire felfújni,te is örültél volna egy chipandelnek ,nem?
2009. okt. 23. 17:38
 18/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem érdekelt volna különösebben. A táncoslányokkal dugni nem lehet, az meg hogy ott bohóckodik neki a csaj meztelenül.... hát legyen. Hidegen hagyott volna. Az lett volna durva, ha esetleg részegégében kikezd vlm "igazi" nővel. Ez meg gondolom eszébe sem jutott. Örül, hogy elmondta, értékeld a bizalmát, mert ha bevágod a sértődöttet legközelebb biztosra veheted, hogy nem fog elmondani semmit...
2009. okt. 23. 17:47
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem fújom fel, pont ezért amit itt leírok, ezt nem a páromnak mondom, hogy ne strapáljam ezzel, de valakivel meg kell beszélnem, mert túlteng bennem a belső feszültség.:)

Nekem is lehetett volna lehetőségem csippendél showra, de visszautasítottam.Nem is érdekelt, meg ugye abban a tudatban voltam, hogy a fiúknál se lesz lány, és a párom se örülne neki:)Hát mindegy, most így jártam, és reménykedem, hogy nem kerül sor mostanában több legénybucsura:)

2009. okt. 23. 17:50
 20/33 anonim ***** válasza:
78%
az a válaszoló, aki azt írta, hogy nem nagy dolog és, hogy no komment az egy balf*sz !!! Azért gondoljon már bele a te helyzetedbe kicsit! Főleg így, hogy babát vár a kérdező és természetesen nem érzi magát a legvonzóbbnak ilyenkor...pont biztos arra van szüksége, hogy egy ribanc a leendő apukának rázza a seggét! Hát egyáltalán nem! És aki szerint ez rendben van az nem ép! Én teljesen megértem a kérdezőt és én is nagyon kiakadtam volna, főleg ha előtte megbeszéltük volna, hogy nekik sem lesz ilyesmi nőcske...de sztem amúgy is elég gusztustalan ez a táncoslány dolog a legénybúcsún. Nézhet mindenki mindenféle konzervatív embernek de nem érdekel! Az én párom sem örülne ha az én lánybúcsúmon lenne chippendale fiú...vagy csak tényleg kicsit gondoljon bele mindenki egy terhes nő helyébe! ilyenkor még sokkal kisebb dolgok is ezerszer bántóbbak tudnak lenni mint alapjáraton. Sokkal kevésbé érzi magát az ember vonzónak és csinosnak, ezért van pontosan arra szüksége, hogy valaki éreztesse vele, hogy neki még így is ő a legszebb...
2009. okt. 23. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!