Hogyan érhetem el hogy minél hamarabb elköltözzön?
9-es 7-esnek igaza van. Vagy a gyerek szerinted úgy működik mint a tojcsiból kikelt kispipi, ami miután kikelt már teljesen önálló és magától lett ilyen link, semmirekellő, gonosz, ahogy a kérdező is írta?
Amúgy azt nem értem, hogy hol van az anyja? Mert így az jön le, hogy anyuka vagy elhunyt, vagy bántalmazó volt, vagy lelépett a szeretővel, vagy betegen fekszik valamelyik kórházba, vagy körülményeiből adódóan nem voltak meg a feltételei hogy a gyerek nála legyen. Oké, na de az apuka? Ő akkor ezek szerint apuka a pénzen kívül és a családi pótlékon kívül, mert az nem a te részedről jár, és nekem az furcsa, hogy te úgy beszélsz róla, mintha a te érdemed lenne az a pénz, az a pénz az anyukájának és apukájának és neki az érdeme. A pénzen kívül mit tett le apuka az asztalra gyerek nevelés címen, mert ugye a családi pótlék alanyi jogon minden családnak jár ahol minimum egy gyerek van.
Lehet hibáztatni a gyereket, de aki elkallódik ott a szülők sem tettek meg mindent a gyerekért. Az mas kérdés, ha a gyerek tanul és vagy bizonyos nehéz körülmények miatt a szülőkkel él,és van hogy frusztráltnak érzi időnként a körülményét mikor fáradt vagy fáradtabb, mert bár dolgozik azért hogy önállósodjon, de ez idő és emiatt előfordulhat, ha türelmetlenebb mindenki, hogy frusztráltságában időnként tiszteletlen vagy hangosabban veszekszik kínjába, de az nem fog linkeskedni, hanem mindenben segít ahogy tud otthon is a tanulmányai mellett, de amiket a kérdező leírt, az már enyhén szólva a szülők felelősségét is súrolja. Ha netalántán anyuka gyerekkorában meghalt, akkor anyuka nem, de apuka?
Nekem csak az a furcsa, hogy te mint mostoha anya, aki szerintem nem sokkal idősebb mint a párod fia, csak tipp, E/1. személyben írod és nem Többesszám első személyben, hogy a párod és te. Valami nem stimmt ezzel a kérdéssel én úgy érzem.
Jó ez így érthetőbb, csak mert kevés az infó, nekem meg nics kedvem találgatni mi a körülmény, bár soroltam fel párat!
A gyereket fél évesen elhagyta az anyja és a párodat is egy pasi miatt. A párod 8 éves koráig egyedül nevelte, tehát a gyereknek 8 éves koráig nem volt anyaképe. Pláne akkor necc, ha fél évesen nagyon anyas volt.
Utána jöttél te! Ugy a gyerek pubertás kor előtt volt egy-két évvel, szóval mivel a helyzetéből adódóan a tinédzserkori hormon változast nehezebben tudta saját maga kezelni, ezért kialakult benne egy ellenkező magatartás, amiből lett ez. Gondolom később a baráti társaság miatt is alakult ilyenné amilyen most.
Mivel a te házadban éltek ezért mondható neki, hogy kezdjen el keresni munkát mert szeretnéd ha elköltözne, mivel bárhogy próbáltok neki segíteni, nem sikerül. El kell neki mondani valahogy óvatosan, hogy az egészségetek is kikezdi ez, lelkileg is.
De ezt apukának is kéne nem csak neked!
Akkor mondjátok ki, és mehet isten hirevel. Én biztos nem turnem meg a sajátomban az ilyen alakot!
Totál semmibe vesz titeket, bele fogtok roppanni ebbe, ha nem csináltok valamit. Több gyermek is van, vagy csak ő?
Tovabbra sem ugy megy, hogy mehet isten hirevel. Januarban senkit nem lehet kilakoltatni, es a szuloi hazhoz ahova kiskorukent bekerult, hasznalati joga van.
Aprilistol kitehetik, amennyiben jelzed polgari peres uton, hogy jogtalanul hasznalja a lakast.
Sajnos ez nem igy mukodik hogy 18 elmult a gyerek, nem szimpatikus, es akkor januar 31-en kirakom megfagyni az utcara. Teged visznek el miatta. Megvan a torvenyes modja annak hogy lehet egy felnott gyereket kilakoltatni, ha tetszik, ha nem, mivel a gyereketek, jogosan tartozkodik a szulei hazaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!