Miért van az, hogy sok szülő a semmire szül gyermeket?
16:37
Nyugi, pár ostoba, irigykedő libán ne akadj ki. Szép dolog 3 gyereket vállalni, főleg úgy, ahogy te is csinálod.
Ha a szociális ellátás rendszere pocsék, nehogy már az emberek egymásnak ugorjanak! Mert most ez van. Inkább annak kéne megráncigálni a fülét, aki csak a fenekén csücsül a jó zsíros állásában és az lenne a dolga, hogy meghozza a megfelelő -ennél a mainál igazságosabb- szabályokat!
Szerintem nagyon nehéz látni a másik oldalt, mert aki olyan környezetben nő fel, az nem azt látja mint mi. Teljesen más viselkedést tanul meg, lehetne ő nagyon intelligens és jól tanult is, ha lett volna rá lehetősége, de nem volt.
A szociális rendszer ma tényleg rossz. Segélynek nem lehetne elérni azt az összeget, hogy megérje nem dolgozni. De most megéri.
Olyan azonban nem lesz, hogy mindenkinek lesz munkája. És nem azért, mert az egyik ember intelligens, a másik meg nem. Nincs is annyi munkahely. Én sosem kötném munkához a szociális ellátásokat emiatt.
Viszont az jó dolog, hogy dolgozzon a nő azelőtt, hogy elment volna szülni. Hiszen akkor amit utána kap, azt meg is érdemli. Ráadásul nem hiszem, hogy a gyereknek kéne megszívni.
Én megértem azt a nőt, aki fiatalon inkább megszüli a gyermekét, még nagyon rossz anyagi körülmények között is és nem veteti el. Az ilyen ember nem a könnyű utat választja, hanem a helyeset. Mert volt bátorsága a saját élete helyett a gyereke életét előtérbe helyezni.
És most mondhatja akárki, hogy rossz helyzetbe szülni akkor is felelőtlenség. De akkor az abortusz nem rosszabb ennél? Az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!