Miért van az, hogy egy szülő nem tiszteli a gyermekét?
Talán ilyen esetben a gyerek sem tiszteli a szüleit.
Egyébként milyen annyi eset?
Arra gondolsz,amikor tinilányok hepciáskodnak,hogy miért nem bulizhat hajnalig,vagy a huszonévesekre,akik vérig vannak sértődve,hogy nem tartják el úgy őket,ahogy gondolják?
Ritka az az eset,amikor tényleg valós problémákról írt valaki ezen az oldalon.
Nem tudom, te milyen esetekről olvasol itt, én folyamatosan olyan beírásokkal találkozom, mikor a gyerek szidja a szüleit, gyakran döbbenetes stílusban, a tisztelet minden apró jele nélkül...
(Pl.: Milyen szemét anyám van, mert nem enged el éjszakai bulira 12 évesen... Vagy: miyen mocsok az apám, nem lehet hozzá szólni... Vagy: a szemét anyám azt követeli, hogy tegyem rendbe a szobámat, pedig én a pasimmal akarok szórakozni... stb.)
Én ettől teljesen ki vagyok akadva! 8-[
Még egyetlen olyan beírást nem láttam, ahol az anyuka vagy az apuka szidta volna mocskolódva a gyerekét!!!
Viszont számtalan beírást olvashatsz te is, ahol kétségbeesett szülők kérnek a többiektől tanácsot, mit tegyenek a kezelhetetlen lányukkal, fiukkal, vagy hogyan kezeljék a helyzetet, hogy a lányuk 15 évesen terhes lett?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!