Van itt olyan szülő, aki örökbe adta a gyermekét?
Hát ha nekem majd lesz gyerekem kb 24 éves koromban akkor nem fogom!
Ha elöbb lenne meg lehet elvetetném
"az nem szülő aki örökbe adja a gyerekét..."
És ha anyagi okok végett jutott erre a döntésre??
Az segitett a gyerekének..
Bár könnyebb kijelenteni hogy az nem anya!!
Te neked fogalmad sincs mi az az anyagi nehézség
Inkább adja örökbe, minthogy megölje.
Most azokról beszélek, akik örökbe adják és nem bevágják a nevelő intézetbe (persze ott is van, akit meg kell értenünk, hogy ezt teszi).
"akkor szüljön vki gyereket ha nincs vészesen anyagi gondja.."
Ez alapján szép lassan kihalna az emberiség.Legtöbb embernek sajnos vannak gondjai.amúgy nem tudom milyen lehet örökbe adni a gyerekeket de el sem ítélem emiatt ezeket az anyákat.Hiszen csak jobb életet biztosít a gyereknek.Nem tudhatjuk mi van a háttérben,milyen indok viszi rá a szülőt erre a döntésre. Ettől még anya.
Én is azt mondom, hogy inkább adja örökbe, minthogy szerencsétlenül, szeretet nélkül, rossz környezetben felnőjjön a gyermek!!
Én persze vállalnám. De nem itélek el egy anyát sem, sőt ha ő úgy érezte akkro biztos, hogy jobban döntött, mivel ha úgy érzett akkor azt jelenti, hogy minden szempontból jó, hogy távol kerül az anyjától a gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!