Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan szülő, aki...

Van itt olyan szülő, aki örökbe adta a gyermekét?

Figyelt kérdés
Ha igen miért? Hogyan élte meg? Történeteket szeretnék erről kapcsolatosan. (Nem akarom örökbe adni a gyerekem, csak kíváncsiság)
2010. aug. 26. 11:14
1 2 3
 21/27 Pacaaa válasza:
9%

Lehet h OFF.. De nembaj :D

Én 13 éves vagyok..És néztem tnap este a barátokköztet és az a szőke maca őő elfelejtettem a nevét :$ Akinek a nagyanyja a klaudia... Namind1.. Szval az tehres. Mert nem védekeztek meg mittomén.. És ma azt álmodtam h terhes vagyok :|||

NAGYON ROSSZ ÉRZÉS VOLT.. Még azt is megálmodtam hogy elmegyek és elvetetem meg minden.. És tényleg olyan volt mintha nem álmodnék..

Eleve még eszembe sem jutott h nemi kapcsolatot létesítsek egy fiúval..Nade ez 18 éves koromig teljesen elijesztett még a gondolatától is :||

Senkinek sem kívánok ilyen álmokat!!!

2010. aug. 26. 13:06
 22/27 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó: A Vanda nem terhes, csak azt hazudja :D
2010. aug. 26. 13:07
 23/27 A kérdező kommentje:
köszi a kérdésre válaszolt válaszokat! amúgy meg nem terhes a vanda..
2010. aug. 26. 13:30
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt még gimiben egy osztálytársam, aki örökbe adta a babáját. 16 évesen szült, a szülők kényszerítették rá az örökbeadást, ő nem akarta. Nem tudta végül feldolgozni a kicsi elvesztését, egy évvel később öngyilkos lett. Ő volt az egyetlen a környezetemben, aki babát adott örökbe.
2010. aug. 26. 13:34
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van egy kisfiam, remélem sohasem kell örökbe adnom, de sajnos a mai világban nem lehet előre tudni semmit! Egyik nap van munkád, a másik nap már nincs. 3 éve még nagyon szuper anyagi körülményeink voltak, de a válság minket is elért, így most egyik napról a másikra élünk, sajnos nem tudni mit hoz a holnap...

Nem szabad ítélkezni mások felett, sokszor jobb helye van a gyermeknek egy intézetben vagy nevelőszülőnél, mint a saját családjánál! Számos oka lehet annak, hogy valaki miért határoz így, és ettől még nem feltétlenül rossz anya!

Anyukámat anno 1 éves kora előtt adták intézetbe, szerencsére hamar nevelőszülőkhöz került, és mondhatom sokkal jobb helye lett. A mamám beteges volt, nem tudott dolgozni, a családja meg nem tudta őket eltartani, így jutottak arra a döntésre, hogy anyukámat gondozásba adják. Anya a mai napig nem tudta feldolgozni, de azt tudja, hogy jobb helye volt a nevelőszülőknél...

2010. aug. 26. 14:56
 26/27 anonim válasza:
A gyerekvállalás komoly felelősség.Szerintem mielőtt erre kerülne a sor,jobb az ilyet alaposan megfontolni,hogy biztosítható e a megfelelő családi körülmények,családi és anyagi háttér,és a rengeteg felelősségérzet.Véleményem szerint akik igazán átgondolják,hogy akarnak gyereket,azok nem döntenek az örökbeadás mellett,ráadásul érzelmileg is teljesen elszigetelődnek egymástól,ami a későbbiek során csak vészesen fog kihatni.
2010. aug. 26. 22:47
 27/27 Pacaaa válasza:
0%

Aaaaz Vanda nah xD

Tudom egnap is néztem..Akkor leesett h nem terhes de akkoris szar egy álom volt xD

2010. aug. 28. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!