Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál, ha több...

Hogyan reagálnál, ha több évtizednyi házasság után kiderülne, hogy a férjednek végig szeretője volt, akitől gyereke is született?

Figyelt kérdés

A férj nyugdíj mellett is dolgozott, viszont kapott egy kisebb szívrohamot, ezért már csak nyugdíjas, így viszont nehezen oldja meg a másik életét.

A felesége elméletileg nem tud semmit, bár ez elég hihetetlen.

Addig rendben, hogy az a legtisztább, hogy el kell mondani, ha már eddig nem tette meg, de emellett félünk is, hogy a felesége hogyan fog reagálni arra, hogy a férjének gyakorlatilag külön családja van.

Hogyan lehet ennek nekifutni?

2023. júl. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
37%

56: Ettől még nem lesz igaza. Ez az ő véleménye.

Az enyém meg más.

2023. júl. 6. 23:04
 62/70 anonim ***** válasza:
68%
Én biztos baxnám ki az összes cuccát az ablakon és addig ordibálnék vele, amíg el takarodik. Inkább dögöljek meg egyedül, mint ilyenre még 5-10-20 évet csesszek el.
2023. júl. 7. 02:06
 63/70 anonim ***** válasza:
24%
Popper szerint a döntés terhét pakolja a másikra. Én megtettem, te meg döntesz. Ezt a terhet pakolja a másikra. És én a végén akár még áldozatnak is tűnhetek, hisz te döntesz, hogyan tovább, én szegény csak tudomásul veszem.
2023. júl. 7. 06:03
 64/70 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

62:

Ez is le volt írva, hogy csekélyke nyugdíjából képtelen lenne megélni, vagy én olyat is ismerek, aki segítség nélkül képtelen lenne létezni, ügyeit intézni, akár szellemi leépülés miatt, fizikairól nem is beszélve.

Valamilyen otthonba mehetne esetleg, de az is sok pénzbe kerül, ha normális helyet akar valaki.

Szociális otthon nagyon gáz...

Könnyű tudatlanul okoskodni...

2023. júl. 7. 09:47
 65/70 anonim ***** válasza:
0%
64, annyira jó, hogy vagy, felvilágosítod a sok tudatlant. :)
2023. júl. 7. 18:23
 66/70 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Igen, mert "megfogott" a téma, ilyen dolgok előfordulnak az életben, a kérdező előadott beírásai is életszerű benyomást keltenek, írása intelligens, helyesírási hibák nélkül.

Rosszindulatú emberek persze belelátnak mindenféle gonosz dolgokat, de szerintem ők a saját egyszerű lelkivilágukból indulnak ki, ezért csak ennyire telik nekik: gonoszkodásra.

Pláne, amikor még leírt szövegeket is képtelenek értelmezni, szánalom...

2023. júl. 7. 19:25
 67/70 anonim ***** válasza:
85%

Ehhez nincsen jó tanács. A feleség így is, úgy is ki fog akadni. Jobb lenne, ha nem a hagyatéki tárgyaláson derülne ki, hogy nincs többet otthona, mert ugye haszonélvezetet sem fog örökölni.

Sajnálom kérdező, hogy ilyen gerinctelen apád van.

Aki pedig nem hiszi, hogy a feleség tudatlan - az ember nem abból indul ki, hogy a párja hazudozik, hogy az állítólagos munka kamu. El sem tudjátok képzelni, milyen találékonyak az ilyenek. Sajnos tapasztaltam.

2023. júl. 7. 20:26
 68/70 anonim ***** válasza:
18%
67-es: A jelenlegi polgári törvénykönyv szerint az özvegyek ugyanúgy örökölnek, mint a gyerekek. Fele-fele arányban lesznek a férj laksának tulajdonosai.
2023. júl. 7. 23:19
 69/70 anonim ***** válasza:
35%
2023. júl. 7. 23:25
 70/70 anonim ***** válasza:
87%

69!

A lakás a férj nagyszüleié volt, akik azt a kerdezonek ajándékozták. Nem lesz mit orokolni

2023. júl. 8. 03:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!