Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál, ha több...

Hogyan reagálnál, ha több évtizednyi házasság után kiderülne, hogy a férjednek végig szeretője volt, akitől gyereke is született?

Figyelt kérdés

A férj nyugdíj mellett is dolgozott, viszont kapott egy kisebb szívrohamot, ezért már csak nyugdíjas, így viszont nehezen oldja meg a másik életét.

A felesége elméletileg nem tud semmit, bár ez elég hihetetlen.

Addig rendben, hogy az a legtisztább, hogy el kell mondani, ha már eddig nem tette meg, de emellett félünk is, hogy a felesége hogyan fog reagálni arra, hogy a férjének gyakorlatilag külön családja van.

Hogyan lehet ennek nekifutni?

2023. júl. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
52%

A feleség helyében kidobnám, de ez a nő nem fogja, mert nem teheti meg. Ezért sem szabad otthon ülni htb-ként és kiszolgáltatottá válni a férfinak.

Csatlakozom ahhoz, aki azt írta, nyugodtan előállhat veletek az apád, mert a feleség úgysem tud mit csinálni.

2023. júl. 5. 18:25
 32/70 anonim ***** válasza:
50%
Nem igaz, hogy a feleség nem tudott róla. Kamu.
2023. júl. 5. 18:34
 33/70 anonim ***** válasza:
62%

Szánalmas emberek szánalmas története.

A feleség nyilván mindentől tud, csak vagy még saját maga is tagadja, vagy pedig sunyít, lapít, hiszen sosem dolgozott, és nem tudná eltartani magát pláne így öregen.

Egyszer beszélgettem valakivel, aki szerető volt, és kérdeztem, hogy a feleség nem tud róla, hogy a férjének szeretője van?

A férj annyit mondott erre, hogy "amíg otthon lerakom a pénzt az asztalra, addig nincs hiszti".

Erről ennyit.

Egy erkölcsileg nulla, szarházi pali, egy ugyanolyan erkölcsileg nulla szerető, és egy ugyanolyan erkölcsileg nulla feleség. Ha mindenki ekkora zéró, miért nem költöztök össze mindannyian, és éltek, mint egy nagy boldog család?

2023. júl. 5. 18:43
 34/70 A kérdező kommentje:

Édesanyám nem volt megesett lány. Az ő családja kicsit másként állt az élthez, igaz ezért kaptak is rendesen hideget-meleget.

Tényleg nem tudom, hogy hogyan lehetne ezt tálalni.

Azért most aktuális, mert 2 hónapja még vígan dolgozott, igaz 5 nap helyett csak kettőt így volt 3 szabadnapja. Most meg az lenne a felesége felől az elvárás, hogy mindig otthon üljön, ne menjen sehova, ő meg ebbe belebolondul.

Nem kellett az utóbbi 9 évben semmi adót fizetni egyik ingatlan után sem. A biztositás az én nevemen van, én is fizetem, előtte meg a nagyszüleim fizették, csak azt kötöttem át. A népszámlálást én csináltam meg nekik online. Nem kérdeztem ki tud róla, csak az iskolai dolgokhoz kellett a segitsegük, mert azt nem tudtam. A kódot meg amugy sem kapták meg, vagy elkeverték azt is újat kértem.

Családtagként voltak és vannak bejelentve is.

Összességében nekem is gyanús az egész, ezért is írtam, hogy szerintem tud ő mindent, csak nem akar róla tudomast venni.

2023. júl. 5. 18:51
 35/70 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

22. "De minek akarjátok elmondani? Miért pont most?"

Leírta egyértelműen. Továbbra is szeretnék tartani a kapcsolatot, csak most már a feleségnek nehéz beadni, hogy "munka van stb." Emiatt már veszekedések is vannak, ami utalhat arra, hogy tényleg nem volt fogalma.

Továbbá szerintem nem ártana leadni egyeseknek a szokásos gyakoris rosszindulattal, bár az is igaz, hogy a gyakorisok is csak az átlagot képezik le, sajnos.

Nagyon sokféle élethelyzet és sokféle ember van, amit egyszerű negatív gondolkodással, tapasztalatlan fiataloknak nehéz befogadni.

2023. júl. 5. 18:51
 36/70 anonim ***** válasza:
80%

"Édesanyám nem volt megesett lány."

Hát mi volt? Szűz Mária, aki szeplőtelenül fogant?

És arra még mindig nem válaszoltál, hogyha ez annyira orbitális szerelem volt, gyerekkel megtűzdelve, évtizedeken átívelve, közel 50 éve, akkor apád miért vett el mást, akivel aztán leélte az életét?

2023. júl. 5. 19:05
 37/70 anonim ***** válasza:
64%
Nem is tudom eldönteni, hogy melyik szereplő a legundorítóbb ebben a történetben. 😄
2023. júl. 5. 19:05
 38/70 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, hogy az öreg, szívbeteg pasinak mára már az állapota miatt elege van ebből az egész "duplacsaládosdiból" és a feleségre hivatkozva, hogy az nem engedi elkószálni, akar kifarolni az egészből.

A férjem is azt adta be a qrvájának, hogy én öngyilkos akartam lenni, amikor el akart hagyni és kórházban fekszem. Én meg semmiről nem tudtam semmit!

Persze amikor kiderült, én kivágtam a francba, de nem 70 éves voltam, hanem 26.

2023. júl. 5. 19:20
 39/70 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj meg kedves kérdező de undorítóak vagytok anyaddál együtt.
2023. júl. 5. 20:09
 40/70 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

39.

Bocsi, de szerintem aljasság, hogy ezt írod, nagyon behatárolt kockalátásra vall.

Eleve, ha azt nézzük, hogy ő már csak beleszületett ebbe, meg egyébként is, de ilyeneket úgyis nehéz felfogni, csőlátással.

Meg a szokásos GyK tempó, én olyanokat is látok itt, akik még olvasni sem tudnak, szöveget értelmezni képtelenek. Fröcsögni bő nyállal, azt igen...

2023. júl. 5. 20:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!