Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál, ha több...

Hogyan reagálnál, ha több évtizednyi házasság után kiderülne, hogy a férjednek végig szeretője volt, akitől gyereke is született?

Figyelt kérdés

A férj nyugdíj mellett is dolgozott, viszont kapott egy kisebb szívrohamot, ezért már csak nyugdíjas, így viszont nehezen oldja meg a másik életét.

A felesége elméletileg nem tud semmit, bár ez elég hihetetlen.

Addig rendben, hogy az a legtisztább, hogy el kell mondani, ha már eddig nem tette meg, de emellett félünk is, hogy a felesége hogyan fog reagálni arra, hogy a férjének gyakorlatilag külön családja van.

Hogyan lehet ennek nekifutni?

2023. júl. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Kamaszként voltak olyan helyzetek, hogy majdnem becsöngettem, el is mentem a házhoz, de végül nem tettem meg ehyszer sem. Azóta inkább én is homokba dugtam a fejem.
2023. júl. 5. 17:21
 22/70 anonim ***** válasza:
82%
De minek akarjátok elmondani? Miért pont most?
2023. júl. 5. 17:23
 23/70 anonim ***** válasza:
92%

"Mint már írtam is, nincs semmijük, se megtakarítás, se semmi, még a ház sem az övék amiben laknak, mert az apai nagyszüleim még életükben nekem ajándékozták."

Az mondjuk faxa, ha ők is tudtak mindenről

2023. júl. 5. 17:24
 24/70 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy. Nem a te dolgod elmondani. Valószínű, úgyis tudja a feleség.
2023. júl. 5. 17:25
 25/70 anonim ***** válasza:
90%

Nekem meg az hihetetlen, hogy a pasi szülei a nevedre íratták a házat és az soha nem derült ki.

Millió hivatalos irat jön egy ingatlanhoz kapcsolódóan a tulajdonosnak és senkinek nem derült ki, hogy

"Jéééé, lakom egy házban, aminek a tulajdonosa Nagy Jolán. Az meg ki a fene?"

2023. júl. 5. 17:25
 26/70 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is fura.

2023. júl. 5. 17:29
 27/70 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem te írsz egy szappanoperát és rajtunk teszteled!

Ez nem rossz ötlet, mert kibuknak a hibák.

Nevezetesen ez a "ház ajándékozás" a gyenge pont, de az is magyarázatra szorulna, hogyha anyádat előbb ismerte mint a feleségét és anyád még gyereket is szült neki, akkor miért nem anyádat vette el?

Mindez 44-45 éve, amikor nem nagy dicsőség volt "megesett" lánynak lenni és elég szigorúan vették ezt a szülők.

2023. júl. 5. 17:48
 28/70 anonim ***** válasza:
87%
Ha ez igaz lenne en semmit nem tennek. Semmit. Hagynam igy.
2023. júl. 5. 17:58
 29/70 A kérdező kommentje:
Millió hivatalos irat? Én eddig semmit nem kaptam, csak a közjegyzős ajándékozási után a földhivataltól egy levelet, hogy széljegyre kerültem mint 1/1 tulajdonos, de azt is a lakcímemre küldték. A közművek átírásához kellett a szerződés, meg a tulajdoni lap, és a beleegyező nyilatkozat, hogy mint tulaj beleegyezek, hogy xy nevére legyen a szerződés, de semmi más nem jött azóta se. Azzal a házzal kapcsolatban sem szoktunk semmit kapni, amiben lakunk, pedig annak mi ketten vagyunk a férjemmel a tulajdonosai.
2023. júl. 5. 18:00
 30/70 anonim ***** válasza:
84%

Hát persze! A feleségnek nem tűnt fel, hogy meghaltak a férje szülei és nem örökölte meg a férje házukat!

És csak néhány apróság:

Nem kötöttek soha a házra biztosítást, amin fel kell tüntetni a tulajdonos nevét és arról nem jött kötvény, a közel 50 év alatt soha nem fizettek adót az ingatlan után, amin fel van tüntetve a lakhatási jogcím.

Soha nem kellett semmilyen címen jövedelem, illetve vagyonjogi kérdésekre válaszolniuk, nem volt közben minimum 3 népszámlálás, ahol erre is rákérdeztek ...

2023. júl. 5. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!