Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál, ha több...

Hogyan reagálnál, ha több évtizednyi házasság után kiderülne, hogy a férjednek végig szeretője volt, akitől gyereke is született?

Figyelt kérdés

A férj nyugdíj mellett is dolgozott, viszont kapott egy kisebb szívrohamot, ezért már csak nyugdíjas, így viszont nehezen oldja meg a másik életét.

A felesége elméletileg nem tud semmit, bár ez elég hihetetlen.

Addig rendben, hogy az a legtisztább, hogy el kell mondani, ha már eddig nem tette meg, de emellett félünk is, hogy a felesége hogyan fog reagálni arra, hogy a férjének gyakorlatilag külön családja van.

Hogyan lehet ennek nekifutni?

2023. júl. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
41%
Váljanak el, így a legtisztább az egész.
2023. júl. 5. 16:27
 12/70 anonim ***** válasza:
82%
Hát úgy a feleség a vilagon semmit nem fog tenni, hiszen egyedül nem tudná magát eltartani. A pasi nyugodtan elé állhat és elmondhatja a történetet
2023. júl. 5. 16:35
 13/70 anonim ***** válasza:
92%

10: Itt akkor az a gáz, mért nem vállalja fel a férfi a konfliktust, ha egyszer látogatni akarja a másik családját.

Itt más nem tud közbelépni.

Ez egy jellemvizsga nála.

Mióta van meg a másik család?

Kell fizessen gyerektartást? Ez hogy nem bukik ki az 1. számú költségvetésben, hogy hova lesz havonta 30-40-80 000 Ft?

2023. júl. 5. 16:41
 14/70 anonim ***** válasza:
85%

Ledöbbennék.

37/F

2023. júl. 5. 17:01
 15/70 anonim ***** válasza:
77%
Jó nagy aljasság ennyi ideig titkolni a férj részéről és a szerető részéről is. Gondolom örökös akar lenni a nő a zabi gyerekkel. Kell a pínz. Szerencsétlen feleséget sajnálom. Már rég az elején megkellett volna mondani.
2023. júl. 5. 17:07
 16/70 Szervizmérnök úr ***** válasza:
41%
Kegyes hazugsággal úgy kellene előadni, hogy nemrég ismerkedtetek meg.
2023. júl. 5. 17:08
 17/70 anonim ***** válasza:
72%
Csalódnék, de főleg magamban hogy nem vettem észre.
2023. júl. 5. 17:11
 18/70 anonim ***** válasza:
82%
Te ki vagy ebben a szituban?
2023. júl. 5. 17:11
 19/70 A kérdező kommentje:

A család is több mint 40 éve van meg, a szeretőt előbb ismerte, mint a feleségét. Én vagyok a "fattyú gyerek", de már én is 43 vagyok, 3 gyerekkel.

Ha elválnak, akkor a felesége nagyjából kitörölheti a nyugdíjával. Ezt senki nem akarja. Mint már írtam is, nincs semmijük, se megtakarítás, se semmi, még a ház sem az övék amiben laknak, mert az apai nagyszüleim még életükben nekem ajándékozták. Hónapról hónapra megvannak és meg is voltak mindig. Náluk ő kezeli a pénzt, szerintem a felesége azt se tudja mi mennyibe kerül. Az utóbbi 15 évben nem szivesen hagyja el a házat, nem jár sehova.

Szerintem képtelenség, hogy ne tűnt volna fel neki a dolog. Szerintem egyszerűen nem akar tudomást venni róla.

2023. júl. 5. 17:14
 20/70 anonim ***** válasza:
82%
És akkor szerinted hogy lehet megoldani a problémát?
2023. júl. 5. 17:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!