Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál, ha több...

Hogyan reagálnál, ha több évtizednyi házasság után kiderülne, hogy a férjednek végig szeretője volt, akitől gyereke is született?

Figyelt kérdés

A férj nyugdíj mellett is dolgozott, viszont kapott egy kisebb szívrohamot, ezért már csak nyugdíjas, így viszont nehezen oldja meg a másik életét.

A felesége elméletileg nem tud semmit, bár ez elég hihetetlen.

Addig rendben, hogy az a legtisztább, hogy el kell mondani, ha már eddig nem tette meg, de emellett félünk is, hogy a felesége hogyan fog reagálni arra, hogy a férjének gyakorlatilag külön családja van.

Hogyan lehet ennek nekifutni?

2023. júl. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
15%
#39 Hát inkább te vagy az undorító, hogy még a kérdezőbe állsz bele, aki ártatlan ebben az egészben.
2023. júl. 6. 08:48
 52/70 anonim ***** válasza:
52%

No igen, csak eljutunk odáig, hogy egy bűnös van, az átvert, meglopott feleség...

A drága apuka csináljon végre úgy, mint ha férfi lenne. Tájékoztassa a feleségét, szívem, van gyermekem egy igaz szerelemből, ha pedig végső álomra hajtom huncut kis fejemet, neked innen menned kell, a ház évek óta a gyerekemé. Ugyanis az asszony teljes joggal hiszi azt, hogy az otthonuk a férje öröksége, ami annak halála után őrá száll. Nos, ha a létezésében nem is, ebben mindenképp sáros a kérdező. Persze, nem jogilag, "csak" emberileg.

2023. júl. 6. 09:21
 53/70 anonim ***** válasza:
0%
27: Nem éppen. Az én szüleim se voltak házasok. Semmi gond nem volt belőle.
2023. júl. 6. 16:11
 54/70 anonim ***** válasza:
35%

19: És akkor az egész család átverte a feleséget egész életén át? Ezt hoogy?... Mééért?

Mért nem anyukádat vette el?

Vagy mégis mindenki tud mindent.

Ezt máshogy nem lehet.

2023. júl. 6. 16:15
 55/70 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

52. "No igen, csak eljutunk odáig, hogy egy bűnös van, az átvert, meglopott feleség..."

Ezt miből olvastad ki? Fejedben kialakuló látomások nem számítanak. Ha nem vennéd észre, itt pont az lenne a közös cél, hogy a feleség ne sérüljön jobban.

Az is lehet, hogy egy mentálisan problémás nőről van szó, aki tényleg nincs teljesen tisztában a körülötte történő dolgokkal.

Én sem hittem volna, amíg nem találkoztam hasonló emberrel, sőt emberekkel, hogy mik vannak.

Itt sokakból csak a rosszindulatú fröcsögés beszél, a behatárolt gondolkodás és az élettapasztalat hiánya.

De más szemszögből tekintve ez nagyon szánalmas.

2023. júl. 6. 20:07
 56/70 anonim ***** válasza:
67%

Kérdés, mi ezzel a cél? Hogy a férj könnyíthessen a lelkén? Hogy a szerető és a második számú család is fontosnak érezze magát?

Popper Péter mondta egy előadásában, mikor ezzel a férj előáll, nem a másiknak akar jót, ő akar megszabadulni a tehertől azzal, hogy a másikra (a feleségre) pakolja. Szenvedjen ő. Ez fair?

2023. júl. 6. 21:11
 57/70 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom, mit tennék. Könnyű kívülről ítélkezni, de azt, hogy valaki hogy reagál le egy ilyet, nagyon sok dolog befolyásolja.

Mindenesetre aki évtizedekig kettős életet tudott élni, arról rossz véleménnyel vagyok. Ez aztán a képmutatás.

2023. júl. 6. 21:14
 58/70 anonim ***** válasza:
70%

Popperrel most nem értek egyet. Esete válogatja, ki mit mond el. Ez azért nem egy apró félrelépés volt, amit esetleg nem baj, ha eltitkol a férj.

Ha a felesége túléli a férfit, a hagyatéki tárgyaláson fog sokkot kapni. Szerintem jobb elmondani neki, mert nagy eséllyel kiderül.

Leginkább a gyerekeket sajnálom. Nehéz lehetett eltitkolt gyerekként felnőni.

2023. júl. 6. 21:17
 59/70 anonim ***** válasza:
68%

Miért most érdekel, miért most akarod elmondani, micsoda időzites. Ja mert a kégli kell. Forgasd ki amennyire csak lehet azt a feleséget, már nénit. Ez a beszéd. Jaj de ügyes...

Persze nem szorulsz rá.

És természetesen a feleség a hibás, ő mindenről tudott mindenről tud. Mi van ha mégse?

Milyen apa az ilyen?

2023. júl. 6. 21:21
 60/70 Szervizmérnök úr ***** válasza:
31%

Tényleg, mintha hülyék olvasnák a témát.

Leírta egyértelműen. Továbbra is szeretnék tartani a kapcsolatot, csak most már a feleségnek nehéz beadni, hogy "munka van stb." (Mióta nincs munka.) Emiatt már veszekedések is vannak, ami utalhat arra, hogy tényleg nem volt fogalma vagy csak most kezd elege lenni, ki tudja.

De ezt már többször említve lett.

2023. júl. 6. 21:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!