Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utazás és temetés egy időre esik?

Utazás és temetés egy időre esik?

Figyelt kérdés

Mit tennél, ha egy közel egy millió forintos utazás (amire minden be van fizetve, nem utazási irodán keresztül, lemondás 1-2 dologgal kapcsolatban lehetséges, de akkor is többszázezer ft vesztéséggel jövünk ki) és egy közeli családtag temetése úgy esik, hogy akkor van, amikor én távol lennék.:( Egyáltalán nem tudom mit tegyek, mit illik, mit nem.

Te mit tennél?

2023. jún. 28. 15:08
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
NEM, a legtöbb ember temetés alatt azt érti, amikor az illetö a temetöbe kerül. Az, hogy koporsós vagy urnás temetés teljesen ugyanaz.
2023. jún. 28. 20:32
 32/57 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kid az elhunyt?
2023. jún. 28. 21:55
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Már van 32 válasz, de még mindig nem tudjuk, hogy:

- mennyire közeli a rokon

- koporsós vagy hamvasztásos lesz-e a temetés

2023. jún. 29. 07:16
 34/57 anonim ***** válasza:
89%
Lehet csak elméleti a kérdés.
2023. jún. 29. 09:04
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék a temetésre, főleg, mivel egy ilyen út nem egynappal előtte kerül befizetésre...
2023. jún. 29. 10:02
 36/57 A kérdező kommentje:

Nyilván nem egész nap csüngök a gyakori kérdéseken, nem kell egyből azt feltételezni, h kamu, csak mert nem írtam tegnap vagy 10szer...

Koporsós temetés és nagyszülő. Igen, az út hónapokkal ezelőtt lett befizetve.

2023. jún. 29. 13:14
 37/57 anonim ***** válasza:
90%

Tehát az egyik szülőd/és a testvérei (ha vannak) tették olyan időpontra a temetést, amikor neked milliós út van befizetve?

Miért? Miért nem egy nappal előtte lesz vagy 1 héttel később?

Vagy miért nem próbálod átfoglalni a repjegyet?

2023. jún. 29. 13:21
 38/57 anonim ***** válasza:
44%

"Tehát az egyik szülőd/és a testvérei (ha vannak) tették olyan időpontra a temetést, amikor neked milliós út van befizetve?

Miért? Miért nem egy nappal előtte lesz vagy 1 héttel később?"

Mondjuk egyértelműen azért, mert annak, aki az anyjat/apjat veszetette el így könnyebb. Amikor a nagyapám meghalt, mi is minél elobb el akartuk temettetni, hogy lezaruljon a helyzet. Amíg nincs valaki eltemetve, addig sokan gyászolni se tudnak. Nem, nem a kérdező utazása áll ilyenkor az elso helyen. Sőt, talán még az utolsón se. Ha én elveszetenem anyám vagy apám, nagy eséllyel marhára nem érdekelne ki mikor hova akar utazni, már ha egyáltalán eszembe jutna egy ilyen tragédia esetén.

2023. jún. 29. 14:26
 39/57 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem várom, h én legyek az első helyen, de azt gondolom, h sem az azonnali temetés, sem az egy héttel későbbi nen változtat már semmin, és emiatt, mivel jeleztem, h jó lenne, ha ott tudnék lenni, és jó lenne ha nem buknék 800ezret... Tudnánk mindenkihez alkalmazkodni. Nem tudom, ez nagy kérés e....
2023. jún. 29. 15:12
 40/57 anonim ***** válasza:
18%
Nekik nyilván nagyon kérés, már ha egyáltalán eszünkbe jutott, hogy utazol. De neked nem kell ott lenned, hiszen ha valóban gyaszolnad a nagyszulodet, eszedbe nem jutna szórakozni, utazni, mindegy hoyg mennyit veszitenel vele anyagilag
2023. jún. 29. 15:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!