Jogosan akadtam ki?
Férjem minden vasárnap horgászni jár. Természetesen messzire, kb másfèl-2 óra az út. 3-ra szokott haza érni, hogy legyen ideje a 3 éves gyerekünkkel időt tölteni, elmenni pl nagyszülőkhöz, játszótérre. Addig én tudok egy kicsit én időzni. 3kor felhívtam, hát ő mèg horgászik... nagyon ideges lettem, mert kb 5 óra lesz mire haza ér. Jó az idő, de mire elmennek vmerre már kb 6 óra lesz. Direkt úgy intéztem a dolgaimat, hogy akkor elintézem őket addig. De persze nem jön össze, lecsaptam a telefont szó nélkül. Még az is felhúzott ahogy mondja, ő még ott van, azt hitte csak egy óra van...
Azért nem hívtam korábban mert nem szokott így "kibaszni" velem.
Bocsi mindenkitől, ideges vagyok.
51
A mai világban két ember vállal gyereket. Nem azért szülünk hogy ne legyen saját életünk, hetente 1-2 óra. Ami szinte semmi. Apuka minek van, ök szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak? Nem a múlt században élünk, le kellene szokni arról a régi gondolkodásmódról, miszerint ha szül egy nő akkor onnantól nem nő, hanem anya.
A kiakadás nem jogos azon, hogy egyszer benézte az időt.
Viszont ha azon vagy kiakadva hogy hetente lelép fél napot hobbizni, az jogos.
A megoldás meg inkább az lenne, hogy a gyereket meg kell nevelni, hogy igenis, legalább egy kávézást megengedjen. Nálunk is megvolt ennek a köre, sok hisztivel, de azért csak megértette hogy addig nem játszom vele amig nem ittam meg a kávémat. Ennyi járjon már egy napra.
54
Semmit, mert dühös voltam, bele fáradtam ebbe a hülyeségébe. Tudom hogy ez gyerekes, de inkább semmit, mint hogy csúnyát mondjak.
Ja, meg egy olyan pasival is főnyeremény lehet együtt élni, aki hetente majdnem egész napra elmegy otthonról, semmint a családjával lenne, miközben a hét során sem találkoznak.
Jó, most látom, hogy a kérdező direkt nem válaszol rá, miért fér ez bele náluk egyáltalán, de nyilván ez a késés csak egy apróság, egy mellékzönge, a nagy probléma itt az, hogy a totál diszfunkcionális családról van szó, ahol nem szeretik már egymást a felek. Csak ennek így mi értelme..?
58
Sok más dolog is van... de ő úgy érzi megérdemli azt a napot.
Való igaz, hogy nincs minden rendben. De szerinte igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!