A párom meghívta hozzánk a 4 napos hétvégére a gyermekeit, erről viszont csak most szólt. Jogosan akadtam ki, hogy kész tények elé állított?
A hétvégén anyák napi összejövetel lesz, jönnek a tesóim is családostól, így is csak alig-alig férünk el, erre a párom reggel benyögi, hogy a gyerekei is jönnek a hosszú hétvégére. Én megmondtam neki, hogy ezt azért előbb kellett volna megemlítenie, ő is tudta, hogy mi lesz a hétvégén, erre most megsértődött, hogy én biztos nem is szeretem a gyerekeit stb.
Tényleg túl nagy kérés, hogy egyeztessen velem/velünk ilyenekről?
Szólnia kellett volna, igen.
De ha már olyan pasival kezdtél, akinek vannak gyermekei, fogadd el, hogy ők az élete része, gondolom, örül, hogy most hosszabb ideig is együtt lehetnek a hosszú hétvége miatt.
Azt meg ne várd el tőle, hogy erről lemondjon, egy normális apának a gyerekei az elsők, nem pedig az új barátnő.
Gondolom, alapnak vette, hogy a hosszú hétvégén a gyerekek nála vannak. Semmivel sem problémásabb, mint hogy te a testvéreidet hívod meg komplett családostól.
Meg ha nálad van legalább 6 ember vendégségben ( mert ugye a "testvéreim" legalább kettöt jelent, a "családostól" meg mininmum egy-egy házastárs meg egy-egy gyerek), akkor nehogy már két másik gyerek akkora probléma legyen.
Már ne is haragudj, de szólt. Gondolom tegnap közölte, a hosszú hétvége meg csak holnap kezdődik. Ez akárhogy is számolom két nap. Az ember gyerekeit hadd ne kelljen már egy hónappal előre bejelenteni.
Szerintem fölöslegesen akadtál ki, és abba se gondoltál bele, hogy a gyerekek esetleg tegnap szóltak, hogy mennének hozzátok.
Ha nem tetszik, keress olyan társat akinek nincs gyereke. Azt meg ne meséld be, hogy nincs hely, mert a gyerek eszik a tv előtt is ha úgy alakul. A Te családod miért fontosabb, mint az övé. Szép kapcsolat lehet a tiétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!