Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes és 4 napos terhes...

6 hetes és 4 napos terhes vagyok! Mit tegyek hogy ne legyek rosszul? Már teljesen kész vagyok!

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
magne b6 elvileg segít a hányinger ellen.
2013. jan. 22. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez most bunkón fog hangzani, de bírj ki még 5-6 hetet! Én már hatszor átéltem ezt, és mindegyiknél nagyon rosszul voltam, de sajnos csak túlélni tudtam, nekem semmi nem vált be... KITARTÁS, veled vagyunk, szurkolunk, ki fogod bírni, hidd el!!!
2013. jan. 22. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Várj!Sajnos ez a legtutibb,mert sok esetben semmi nem enyhíti ezt az állapotot.Ahogy telnek a hetek,lassan abba marad a rosszullét és hamarosan teljesen el fog múlni.
2013. jan. 22. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen olyan tanácsok, praktikák, homeopátiás bogyók stb... de a nagy igazság az, hogy ezt tényleg "csak" kibírni kell, nincs rá gyógyszer. Van akinek 1-2 hét és vége, van aki az első trimeszter végére jobban van, másnál nincs is semmi tünet míg van aki végig szenvedi így a terhességet. Én 16 hetes vagyok és bizony nálam is a 6. héten kezdődött, mérséklődött ugyan a 12.-en, de még most sem vagyok jól... Amit tudok tanácsolni, hogy igyál sok folyadékot, nekem a savas víz jött be, szedd a terhesvitamint és javaslom, hogy vegyél salvus vizet, nekem az valamennyire nyugtatja a gyomrom! Ha bármi van, nem bírod vagy ilyesmi nyugodtan írhatsz privátba, kis tapasztalatcsere mindig jót tesz a léleknek! :) Kitartást neked! Gondolj a manóra! :)
2013. jan. 22. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is iszonyú rosszul voltam, csak túlélni lehet, de ami ebben segíthet: reggel mielőtt felkelnél az ágyból, majszolj el 1-2 háztartási kekszet (este készítsd oda). Igyál jéghideg!!! limonádét, egyél vizes fagyit, vizes jégkrémet. Kétóránként mindig egyél valamit, sós pirítóst pl. És próbáld "illatmentesíteni" a környezeted, amennyire tudod.

Nekem a terhességemből ez a legrosszabb emlék, mindent újra csinálnék, csak ettől félek.

Kitartás, néhány hét és elmúlik! Utána pedig szuper lesz :-))

2013. jan. 23. 00:36
 6/6 anonim ***** válasza:
az 1 válaszolóval értek egyet magne b6 nekem is ezt ajánlotta a nőgyógyászom segít az émelygésen , hányáson . Kitartás 7+3 khm
2013. jan. 23. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!