Van egy 5.5hònapos kislányom, kiderült 7 hetes terhes vagyok. Mi tévö legyek?
Igen apukával mindenképpen beszéld meg, mert neki kell a gyerektartást fizentie, neked meg felnevelned.
"fèlek hogy az egyik gyermekemnek nèlkülöznie kène."
mi az hogy az egyiknek? nem adsz majd enni az egyiknek hogy a másik kacsa combot egyen?
mi egyformák vagyunk a családban és mind a négyen (2 gyerek+mi ketten) ugyan annyit érünk és ugyan azt kapjuk. minden megosztunk.
Ha egy gyereknek meg tudsz adni mindent, akkor kettőnek is! Ha nagyobbak lesznek, nagyon jól ellesznek együtt a kis korkülönbség miatt.
Az már viszont nehezíti a kérdést, hogy gondok vannak a pároddal. Ezt valahogy helyre kellene hozni!
Tudom, hogy többen javasolják neked az abortuszt, de én személy szerint nagyon abortuszellenes vagyok. Én a 6. babámat várom, és bár mindegyik tervezett volt, ha nem így lett volna, akkor sem tudtam volna elvetetni! Bármikor is lennék terhes (akár hány gyerek után, akármilyen korán), akkor sem jönne szóba nálam az abortusz! De helyetted nem dönthetünk, ezt neked kell eldöntened! De szerintem ne kapkodd el, hanem gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!