Van egy 5.5hònapos kislányom, kiderült 7 hetes terhes vagyok. Mi tévö legyek?
Szerintem sem kapkodd el a döntést. a 12 hétig még van néhány heted gondolkodni. Te hogy érzel? Mert én nagyon abortuszellenes vagyok, és most várom a 4. gyermekemet, akit egyáltalán nem terveztünk. Én is feltettem ezt a kérdést a GyK-n, és elszégyelltem magam, hogy egyáltalán megfordult a fejemben az abortusz gondolata. Azt hiszem, életem végéig lelkiismeretfurdalásom lett volna. Kérdés, hogy te hogyan élnéd meg az abortuszt, ezt neked kell átgondolnod. De az is biztos, hogy két gyerekkel egyedül maradni nem katasztrófa, a barátnőm így járt, és őt a gyerekei éltetik, sok szeretetet kap tőlük. Az anyagiak változóak, két gyerekkel nem lesz minden dupla költség, legalábbis amíg kicsik. Beszélj a pároddal erről, gondolkozzon el ő is az eshetőségeken. Ez biztos, hogy mérföldkő a kapcsolatotokban, lehet el is dől hogy együttmaradtok vagy sem. Mert a gondok összekovácsolják a párokat ha erős a kapocs, ha meg nem, akkor szétbomlasztják...
Most nagyon nehéz neked, de légy erős, mérlegelj minden lehetőséget, remélem sikerül a lehető legjobb döntést hoznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!