Baj lehet belőle? 25 hét 2 napos terhes vagyok és még nem volt meg a cukorterhelésem.
Új városba költöztünk.A régi orvosom által ajánlott orvost 2 hét keresés után értük el.A leegyeztetett időpontban közölték,hogy 3 hónap betegszabadságra ment.A helyettesét szintén 2 hete nem érem el.Beutaló nélkül ugye nem csinálják meg a 24.hetes cukorterhelést.Most 25 hetes vagyok és ha minden kötél szakad bemegyek az sztkba.Nem lesz baj a késés miatt?Ha csak besétálok az sztkba,ott kötelesek megvizsgálni és beutalót adni ugye?
Köszönöm
úgy tudom, minden sztkban van sürgősségi is. szerintem menj be, ezzel nem vesztesz semmit.
és lehet, hogy ott tudnak új orvost is ajánlani.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat lányok!
Az új védőnőm se semmi,látszik rajta,hogy fáj neki a munka és egy picit sem segítőkész. :(
Kedves utolós....ki mondta,hogy bajom van az sztk-val?
De mivel veszélyeztetett terhes vagyok a magas vérnyomásommal így magánorvost keresek.
De köszönöm az empatikus és kedves hozzászólásodat,sokat segített.
szerintem menj el az sztk-ba beutalóért, megcsinálják ott a vizsgálatot is.
egyébként nálunk a 24-26. hét között kell megcsinálni, szóval még nem vagy elkésve.
remélem rendben lesz veletek minden, nem lesz probléma a vérnyomásod miatt.
minden jót kívánok!
24-28 hét között kell elvégeztetni, semmiről nem maradtál le :)
Boldog babavárást kívánok!
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!