A párom meghívta hozzánk a 4 napos hétvégére a gyermekeit, erről viszont csak most szólt. Jogosan akadtam ki, hogy kész tények elé állított?
A hétvégén anyák napi összejövetel lesz, jönnek a tesóim is családostól, így is csak alig-alig férünk el, erre a párom reggel benyögi, hogy a gyerekei is jönnek a hosszú hétvégére. Én megmondtam neki, hogy ezt azért előbb kellett volna megemlítenie, ő is tudta, hogy mi lesz a hétvégén, erre most megsértődött, hogy én biztos nem is szeretem a gyerekeit stb.
Tényleg túl nagy kérés, hogy egyeztessen velem/velünk ilyenekről?
"gyerekek is jelentsék be egy-két nappal előtte"
Tegnap szóltak, holnap vagy holnapután mennek. Bejelentették nem?
akik lehurrogják a kérdezőt azok tudnak értelmezni vagy csak simán gonoszkodásból járnak ide válaszolgatni?
A pasi,MEGHIVTA a gyerekeit,nem irja sehol hogy a gyerekei könnyekkel küszködve hivták fel az apjukat hogy jöhesenek.Namármost ha én meghivok valakit akkor az a minimum hogy megbeszélem a párommal főleg hogy nem is a közös lakásba lettek hivva és már eleve nincs is hely nagyon.
A kedves szuleid vegul mit mondtak? Megengedtek, hogy a gyerekek is odamenjenek, vagy esetleg kikotottek, hogy nem ehetnek, csak ha hoznak magukkal ennivalot? Vagy nem jarultak hozza a gyerekek jelenletehez?
Egy melegszivu kedves csaladban ilyen fel sem merul, ahol ennyi ember elfer, ott ket kisgyerek is. Sajnalom, hogy ilyen csaladban nottel fel, es te magad is ilyen rideg lettel; nem alltal a parod melle, hanem az idiota szuleid bejelentkezesi naplojat lapozgatod fejben!!
Szánalmas a családotok hozzáállása, ez a jelentsd be előre egy vicc és ocs...ány dolog, jó lenne, ha változtatnátok ezen.
A pasi helyében meg lehet otthagynálak, mert minden szavadból süt a "minek jönnek ezek ide?" A párod két nappal a hosszú hétvége előtt szólt, hogy áthívta őket, most mit pattogsz? Legalább te ne legyél már ilyen sárkány, ha a szüleid azok.
2. Ha a tesódék jöhetnek nem mindegy az a plusz két fő? Ráadásul nem is kamaszok, hogy kikajolnának titeket az ebédből.
Én már nem is járok apához, mert a kedves barátnőjének előre egy héttel minimum szólni kell, hogy mennénk (a barátom és én, de ha csak én, akkor is). Milyen már ez?! Okés, hogy nem az ő gyereke vagyok, de a saját édesapámat nem látogathatom/juk meg akkor, amikor szeretném, csak mert neki ilyen kattanása van? És nem is ebédre mennénk, hogy főzni kelljen, hanem délután, meg csak pár órácskára. Szóval vigyázz, nehogy nálatok is ez legyen a vége.
Válaszadók azt ugy vágjátok hogy kérdezőék nem élnek együtt?Nem magukhoz hivta a gyerekeket hanem a párja szüleihez,ahol eleve ünnepség lesz.
Érdekes hogy senki nem mondja azt hogy apuka miért nem magához hivta meg a gyerekeket ha már egyszer velük akar lenni.....ja mert ott nem férnének el...könnyebb más házához meghivni őket és felboritani mindent.
Van gyerekem de sosem csinálnák ilyet,hogy ugy viszem oda valahova őket hogy nem szólók előre és nem egyeztetek.
36-os!
Nincs igazad! A családot hívták meg, s náluk a család nem két fő, hanem ott van a két gyermek is.
Tehát ha éppen láthatáson a papánál vannak, vagy elfogadja a família, hogy az ő családjuk 4 főből áll, vagy ne hívják meg egyiket sem.
Tehát ha éppen láthatáson a papánál vannak, vagy elfogadja a família, hogy az ő családjuk 4 főből áll, vagy ne hívják meg egyiket sem.
ha láthatáson lennének azokon a napokon akkor gondolom a kérdező tudta volna előre és ugy szervezi a dolgokat.
"Nem magukhoz hivta a gyerekeket hanem a párja szüleihez,ahol eleve ünnepség lesz. "
Igazad van, de a kérdező ezt az infót csak kb. 3 oldanyi hozzászólás után osztotta meg. Így egy kicsit más a helyzet, de csak kicsit.
Akkor így azt mondom, hogy ha a szülők mindenkit vendégül látnak családostul, aki bejelentkezett, és ti ketten is a család része vagytok, akkor arra is kellene gondolniuk, hogy a pasihoz (akit befogadtak a családba) mellékeltek még két gyereket is.
Tehát vagy együtt részei a családnak, vagy semmi értelme az egésznek. A pasi nem választhatja le magáról a csemetéit, ezt azért anyudék is beláthatják. Ha gyerekes pasit választottál, akkor ez ezzel jár. Egyébként gondolom nem mind a 4 napot töltitek a szülőknél.
Nem egy ismerősöm van, aki olyan nővel jött össze, aki hozott 1 gyerkőcöt is a kapcsolatba. A gyerekeket az egész család "befogadta", egyértelmű, hogy családi ünnepekkor ők is ott vannak.
Hívd fel a szüleidet minél hamarabb, hogy 2 fővel többen lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!