A párom meghívta hozzánk a 4 napos hétvégére a gyermekeit, erről viszont csak most szólt. Jogosan akadtam ki, hogy kész tények elé állított?
A hétvégén anyák napi összejövetel lesz, jönnek a tesóim is családostól, így is csak alig-alig férünk el, erre a párom reggel benyögi, hogy a gyerekei is jönnek a hosszú hétvégére. Én megmondtam neki, hogy ezt azért előbb kellett volna megemlítenie, ő is tudta, hogy mi lesz a hétvégén, erre most megsértődött, hogy én biztos nem is szeretem a gyerekeit stb.
Tényleg túl nagy kérés, hogy egyeztessen velem/velünk ilyenekről?
pereputtya?
vagyis a testvére megy a szülői házba? a HÁZ A SZÜLEIÉ! és igenis ők döntik el, hogy mikor kik mennek oda!
a kedves párja is gondolom tudja a helyzetet, és előbb kellett volna szólnia!
majd a kérdező szülei talán odaadják az idegen kölyköknek a házat, nem?!
Még soha életemben nem hallottam olyat, hogy az embernek be kell jelentkeznie a saját családjához. Dejó, hogy van ez a GYk.
Mindenesetre örülök, hogy nem vagyok ott családtag.
A bejelentkezést sokan túldramatizálják.
Ha anyám vagy akárki fel akarna jönni hozzám, evidens, hogy felhívna, hogy itthon vagyok-e egyáltalán.
És ha jönne hétvégén valaki, felkopna az álla, mert ketten élünk, és csak annyi kaját veszünk, amennyit megeszünk, nincs pazarlás. Jutna neki enni - ugye az idióták kedvenc mondása, hogy eggyel többnek mindig jut - , de mindenki éhes maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!