Jogosan akadtam ki keresztapámra?
Vendégségben voltunk a rokonoknál,mindenki ott volt,amikor mentünk volna haza,két 10 éves unokatesóm ugrált nekem,hogy aludjak ott. Mondtam,hogy nem,haza megyek. Erre nagypapám meg azt mondja nékik,hogy"Nem tud elszakadni anyuci bugyijától". Az összes rokonunk előtt... Annyira gáz volt,most megy a vita...
19\L
Nem egészen értem, hogy hogy jött ez neki egyáltalán. Ha valahol nincs kedved ott maradni, akkor az azért van, mert nem tudsz elszakadni anyukádtól? 19 évesen? Nyilván. Még ha esetleg az lett volna a szitu, hogy megkérnek, maradj ott, te pedig 10 éves módjára hisztizve hozzábújsz anyukádhoz, hogy márpedig nélküle sehová, akkor megérteném, de nyilván nem ez történt.
A bunkó paraszt stílus szintén nem elfogadható. Anyuci bugyija? Mit gondol, kivel beszél? Egyáltalán nem poénos, és a saját családtagjairól így beszélni, hát az végképp nem normális. Szégyellheti magát, komolyan.
ezen tényleg nem kellett volna megsértődni, hanem valami olyat mondani, hogy megálljon a levegő, mondjuk:
hát igen, anyám bugyijától nehéz elszakadni, biztosan tapasztalatból mondja, keresztapu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!