Jogosan akadtam ki?
Férjem minden vasárnap horgászni jár. Természetesen messzire, kb másfèl-2 óra az út. 3-ra szokott haza érni, hogy legyen ideje a 3 éves gyerekünkkel időt tölteni, elmenni pl nagyszülőkhöz, játszótérre. Addig én tudok egy kicsit én időzni. 3kor felhívtam, hát ő mèg horgászik... nagyon ideges lettem, mert kb 5 óra lesz mire haza ér. Jó az idő, de mire elmennek vmerre már kb 6 óra lesz. Direkt úgy intéztem a dolgaimat, hogy akkor elintézem őket addig. De persze nem jön össze, lecsaptam a telefont szó nélkül. Még az is felhúzott ahogy mondja, ő még ott van, azt hitte csak egy óra van...
Azért nem hívtam korábban mert nem szokott így "kibaszni" velem.
Bocsi mindenkitől, ideges vagyok.
27-es vagyok, 28-as mivel leírta a kérdező, hogy otthon van a gyerekkel, így ebből adódik, hogy nem dolgozik. (Gyes vagy gyeden van,ezt nem írta,csak otthon van)
Amit még hozzá tennék,és szemet szúrt,azt nem sajnálod (vagy inkább ezt nem emelted ki),hogy így a gyerekre nem volt idő. Valóban nem vagy robot,de anyáinknak nem volt ilyen lehetőség,meg voltak(teszem hozzá akkor jóval másabb volt apáink felfogása is, ami nem feltétlenül volt jó).
29-es: miért alja? Azért mert te nem szereted ? Miért is kell valakit a hobbijáról leszoktatni?
32
Természetesen a kislányomat sajnálom a legjobban, valahol írtam róla, de nem így fogalmaztam.
31
Biztos nem. Naponta többször videocsetelünk viberen a gyermekünk miatt hogy lássák egymást.
Ha Dunán van, fogás, küld képet róla.
31
De amúgy igazad lehet, megcsal a hobbijával...😃
27-es és 32es vagyok. Elnézést kérek akkor elsiklottam felette.
Nézd, ezt higgadtan beszéld meg vele.
Mert,ha az ember dühös csúnyán tud beszélni a másikkal.
"Ő egész héten dolgozni jár,hogy legyen étel,és tető a fejetek felett."
Ki mondta, hogy kié a ház? Lehet a nő hozta a házasságba.
Ki főzi meg azt az ételt?
Ki tartsa rendben a házat, hogy amikor a drága férj hazaesik ne a pizzásdobozokban fetrengjen?
A házi munka nem munka?
A gyerek nem csak az apáé?
Miért ér kevesebbet a nő szava, csak mert otthon van a picivel?
Mondtam olyat, hogy kevesebbet ér? Szerintem nem.
Van egy mondás miszerint egy nő csak is magának szül.
Ha párja/férje minden héten eljátszaná ezt jogos lenne a nagy kirohanás.
Szerintem egy évben 1x nem. Ennyi.
"Ha párja/férje minden héten eljátszaná ezt jogos lenne a nagy kirohanás.
Szerintem egy évben 1x nem. Ennyi'
De azt minden héten eljátssza, hogy kvázi egy fél napra elmegy, ott, hagyva a családját. Na, a francnak kellene ilyen férj, aki minden vasárnap inkább a horgászbotjával van, mint velük.
"Nem szeretnék veled vitatkozni, de nem azért szültem hogy minden percemet a gyermekem töltse ki akármennyire is imádom"
Valld be őszintén csak a CSOK és adókedvezmények miatt kellett egyébként nem is szereted a gyerekedet mert akkor nem okozna ekkora lelki traumát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!