Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavartad már haza a vendégeide...

Zavartad már haza a vendégeidet, ha sokáig maradtak?

Figyelt kérdés

Tegnap meghívtam a barátnőmet és a párját magunkhoz pizzázni. Én a kaját álltam (házipizza), ők meg a piát, tehát minden felesben ment.

Fél6kor jöttek, és anyuék szóltak éjfélkor, hogy küldjem haza őket.

Szüleim nem dolgoznak szombaton, a barátaim sem, én sem. Nem hangoskodtunk, végig a szobámban voltunk. Nem szoktam gyakran ilyen összejövetelt rendezni, mindössze évente 2x.

Még a kutyákat is közösen vittük le, tehát azt sem anyuékra maradt.

Nem hallgattunk zenét, csak megvacsoráztunk, beszélgettünk és iszogattunk. Gondolom reggel megfogják mondani, hogy ide többet nem jöhet semmilyen vendég.

Csak nem értem, mi rossz van abban, ha egy évben kétszer áthívom 2 barátomat, és nem zavarom el őket 2-3 óra után. Egyébként fél1kor mentek el, nagyon csendben.

Amit csináltunk 6 pohár mosatlan, meg 3 tálca, azt akkor szándékozom elmosni, ha már felkeltek. Tényleg ilyen "rossz" voltam, hogy nem mondtam nekik éjfélkor, hogy menjenek haza?

Bőven elmúltam 18, a barátaim is.

2010. okt. 9. 06:01
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2010. okt. 10. 14:54
 52/53 anonim ***** válasza:

jó, akkor ennek az információnak a birtokában a következő tanácsot tudom adni:

- neked feladatod megismerkedni új dolgokkal (még ha nincs is kedved), és önállóan döntéseket hozni (még ha konfrontálódni is kell)

- a szüleidnek feladata felfogni, hogy felnőttél, és nem elnyomni téged.

Nem nekünk kell kipüffögni magad, mert attól nem lépsz előre, a szüleid előtt kell "fellázadnod" a szó jó értelmében.

2010. okt. 10. 15:35
 53/53 A kérdező kommentje:
Már megtörtént!
2010. okt. 12. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!