Zavartad már haza a vendégeidet, ha sokáig maradtak?
Tegnap meghívtam a barátnőmet és a párját magunkhoz pizzázni. Én a kaját álltam (házipizza), ők meg a piát, tehát minden felesben ment.
Fél6kor jöttek, és anyuék szóltak éjfélkor, hogy küldjem haza őket.
Szüleim nem dolgoznak szombaton, a barátaim sem, én sem. Nem hangoskodtunk, végig a szobámban voltunk. Nem szoktam gyakran ilyen összejövetelt rendezni, mindössze évente 2x.
Még a kutyákat is közösen vittük le, tehát azt sem anyuékra maradt.
Nem hallgattunk zenét, csak megvacsoráztunk, beszélgettünk és iszogattunk. Gondolom reggel megfogják mondani, hogy ide többet nem jöhet semmilyen vendég.
Csak nem értem, mi rossz van abban, ha egy évben kétszer áthívom 2 barátomat, és nem zavarom el őket 2-3 óra után. Egyébként fél1kor mentek el, nagyon csendben.
Amit csináltunk 6 pohár mosatlan, meg 3 tálca, azt akkor szándékozom elmosni, ha már felkeltek. Tényleg ilyen "rossz" voltam, hogy nem mondtam nekik éjfélkor, hogy menjenek haza?
Bőven elmúltam 18, a barátaim is.
Amíg otthon laksz neked kell alkalmazkodni hozzájuk.
Másrészt lehetnének kicsit lazábbak.
Na megkaptam, hogy szokjak le a vendégeskedésről.
Tényleg baromi sok az a 2 alkalom évente...
Eleg szomoru az eseted, mert valoban, mint leirod semmi nem tortent, a masik pedig, hogy Te is ott laksz, es Neked is van sajat eleted!
Probalj a szuleiddel beszelni, es azt amit leirtal itt, azt mond el Nekik is,
de meg hozzafuzni valo annyi lenne, hogy jobban orulnenek ha valamilyen kocsmaba mennetek el a barataiddal pl.
Szerintem ennyit a szuleid is elviselhetnenek, mint a soraidbol is kitunik, hogy Te alkalmazkodni probalsz, tehat itt mar csak Oket kell jobb belatasra birni.
Kivanom, hogy sikerrel jarj!
El kell költözni, és nem járni vissza vendégségbe.
Akkor lehet sírdogálni anyucinak-apucinak, hogy elment a lányuk, és rájuk se néz. Kenjék a hajukra a lakásukat.
Lehet, hogy annyira nincs a szüleidnek sem igazuk, mert semmi rossz nincs abban, hogy volt két vendéged és csendben voltatok. De sajnos, ha mással élsz együtt, alkalmazkodni kell hozzájuk. Főleg, hogy szüleidé a ház és zavarta őket a dolog.
Én, amíg a szüleimmel éltem, betartottam a szabályokat, nálam sem lehettek sokáig vendégek, kivéve, ha ott aludt pl. valamelyik barátnőm. És 18 évesen továbbtanultam és elköltöztem otthonról, és akkor hívtam meg a barátaimat, amikor akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!