Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavartad már haza a vendégeide...

Zavartad már haza a vendégeidet, ha sokáig maradtak?

Figyelt kérdés

Tegnap meghívtam a barátnőmet és a párját magunkhoz pizzázni. Én a kaját álltam (házipizza), ők meg a piát, tehát minden felesben ment.

Fél6kor jöttek, és anyuék szóltak éjfélkor, hogy küldjem haza őket.

Szüleim nem dolgoznak szombaton, a barátaim sem, én sem. Nem hangoskodtunk, végig a szobámban voltunk. Nem szoktam gyakran ilyen összejövetelt rendezni, mindössze évente 2x.

Még a kutyákat is közösen vittük le, tehát azt sem anyuékra maradt.

Nem hallgattunk zenét, csak megvacsoráztunk, beszélgettünk és iszogattunk. Gondolom reggel megfogják mondani, hogy ide többet nem jöhet semmilyen vendég.

Csak nem értem, mi rossz van abban, ha egy évben kétszer áthívom 2 barátomat, és nem zavarom el őket 2-3 óra után. Egyébként fél1kor mentek el, nagyon csendben.

Amit csináltunk 6 pohár mosatlan, meg 3 tálca, azt akkor szándékozom elmosni, ha már felkeltek. Tényleg ilyen "rossz" voltam, hogy nem mondtam nekik éjfélkor, hogy menjenek haza?

Bőven elmúltam 18, a barátaim is.

2010. okt. 9. 06:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

Elolvastam még egyszer: fél 1-kor mentek el a vendégek.

2010. okt. 9. 14:47
 42/53 anonim ***** válasza:
Bocsánat,igazad van,figyelmetlen voltam.
2010. okt. 9. 15:33
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát durva.Inkább örülnének,hogy nem jársz el otthonról és nem részegen/terhesen kóvályogsz haza valamikor hajnalban.

Ha nem tetszik nekik akkor inkább ne hívd meg a barátaid.Menj hozzájuk Te és mond a szüleidnek,hogy buliba mész,kérj egy kis pénzt,mond,hogy majd jössz(valamikor)

Nem tudom mit szólnak majd hozzá,lehet visszasírják majd ezt a szitut.

És a szülőnek inkább örülnie kellene,hogy kultúráltan tudsz szórakozni és egyálltalán vannak barátaid,amíg el nem üldözik őket:S

2010. okt. 9. 15:54
 44/53 anonim ***** válasza:
kérdező, hány éves vagy?
2010. okt. 9. 16:07
 45/53 anonim ***** válasza:

"Bőven elmúltam 18, a barátaim is."

Csak el kell olvasni a kérdést...

2010. okt. 9. 20:03
 46/53 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, elolvastam, épp ezért kérdeztem. a 24 is bőven túl van a 18-on és a 37 is...
2010. okt. 9. 20:14
 47/53 anonim ***** válasza:
Bocsánat, igazad van, akár 62 éves is lehet, a leírása alapján:)
2010. okt. 9. 20:29
 48/53 anonim ***** válasza:
Elengednének szórakozóhelyre? Hát basszus, rég elmúltál 18, és dolgozol, ehhez miért kell engedély? Nem tudom, milyen lehetett az az egy-két hely, amit megnéztél, és rosszul lettél, de kb száz olyan van, ahol halk, igényes zene szól, lehet beszélgetni, színházi program megy a pincében, irodalmi est van, koncert, kiállításmegnyitó, esetleg nézz körbe jobban, ha a pizzán kívül más is érdekel. Meg miért kell felnőtt nőként nyolcra hazamenned? Anyádék is levihetik néha a kutyát, gondolom, te is besegítesz nekik. Nem lehet, hogy azért irányítanak ennyire a szüleid, mert önállótlan, és éretlen vagy? Tényleg, hány éves vagy?
2010. okt. 10. 05:14
 49/53 anonim ***** válasza:

én voltam az első, aki nem értett egyet a többiekkel, és a "te pártodat fogta", és én kérdeztem, hány éves vagy.

sajnos, bizonyos dolgokban nagyon is hasonlítasz a szüleidre, ugyanolyan merev vagy.

most vagy fiatal, most fejlődőképes a személyiséged, most kell nyitottnak lenned a világra.

nem mondhatod, hogy utálod a szórakozóhelyeket, amikor még sosem voltál ott.

18 éves kor felett az ember már nem kéri el magát otthonról, hanem közli, hogy mikor jön haza.

és ez így egészséges. ez nem udvariatlanság, ez az egészséges személyiségfejlődés eredménye.

2010. okt. 10. 05:36
 50/53 anonim ***** válasza:
Igen végülis az utolsó kettővel egyet értek.
2010. okt. 10. 09:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!