Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan apák akik...

Vannak itt olyan apák akik egyedül maradtak a kisgyerekükkel egy időre?

Figyelt kérdés

1 hétig egyedül leszek a gyerekekkel. Az egyik 3éves a másik 4 hónapos. Félek a kicsitől vagy nem tudom. Szerintem nem a legjobb ötlet de ez van. Sose voltam velük egyedül csak pár órát. Nektek jólment?

30/F

2011. febr. 18. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, az egyik barátom két fél éves ikergyerekkel maradt egyedül. Tök jól boldogul, neked is menni fog!

Miért félsz a kicsitől? Vele lesz a legkevesebb gondod, igaz ő tudja a legkevésbé kifejezni még, hogy mit is akar.

2011. febr. 18. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lesz,ne parázz előre.Egy a lényeg,figyelj rájuk mert rád vannak bizva.....
2011. febr. 18. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán senki segítséged nem lesz? A 4 hónapos mellé lehet, hogy elkelne egy nagymami vagy hasonló. És egy ekkora babát mi miatt kell egy hétig neked ellátnod?

A 3 éves most a legelevenebb szerintem, ő egy egész ember odafigyelését igényli, mert egyik percben itt, a másikban ott. Közben készíted a vacsit, megy a mosógép és sír a pici. Nem akarlak megrémíteni, de én ha végképp nincs más, a szomszédasszonyt beszervezném segítségül.

2011. febr. 18. 17:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem úgy néz ki h lesz segítségem de talán az unokatesómat eltudom hívni..igaz neki nincs gyereke de a nagyobbikra tud figyelni amikor én nem tudok. Munka miatt. És amúgy attól h valamit rosszul csinálok
2011. febr. 18. 17:36
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Egy nagyon tanulságos történet:

A szomszéd férfit 20 évvel ezelőtt elhagyta a felesége , mert talált magának egy gazdag doktort. Olyanokat csinált, hogy kikötözte az asztal lábához a gyereket, hogy ő tudjon napozni az erkélyen.

Amikor ez kiderült, a csaj lelépett, a fickót meg itt hagyta egyedül a 3 hónapos babával. Először Ő is kétségbeesett,de csak felnőtt a gyerek, sikeres vállalkozó lett stb. szóval hajrá!!, csak 1 hét.

2011. febr. 18. 17:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy ördöngősség, csak az idegeid fognak kicsit lestrapálódni, de 1 hetet ki lehet bírni. Legalább tudod, mit csinál a feleséged nap mint nap :).
2011. febr. 18. 18:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is egyedül boldogult 2 gyerekkel 5 napig mert én kórházban voltam.Nem volt könnyű de megoldotta.
2011. febr. 18. 18:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja és 7 éves és 4 hónapos gyerekekkel.
2011. febr. 18. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj! A segítség jól jön majd. Egyébként pedig a nagyobbik gyermek már mondani fogja, hogy: anyu ezt nem így szokta! A kisebbik pedig sír, ha éhes, sír, ha pelust kell cserélni. Azon kívül pedig jószerivel örökké alszik.

Az ebéd utáni alvással egyidőben le kell fektetni a nagyobbikat is. Akkor tudsz egy kicsit "idegileg" lazítani, és olyasmit megcsinálni, amire addig aznap még nem volt időd. Menni fog!

2011. febr. 18. 19:18
 10/13 A kérdező kommentje:
és ha egész nap sírni fog? akkor mit csináljak?
2011. febr. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!