Vannak itt olyan apák akik egyedül maradtak a kisgyerekükkel egy időre?
1 hétig egyedül leszek a gyerekekkel. Az egyik 3éves a másik 4 hónapos. Félek a kicsitől vagy nem tudom. Szerintem nem a legjobb ötlet de ez van. Sose voltam velük egyedül csak pár órát. Nektek jólment?
30/F
Ne izgulj, az egyik barátom két fél éves ikergyerekkel maradt egyedül. Tök jól boldogul, neked is menni fog!
Miért félsz a kicsitől? Vele lesz a legkevesebb gondod, igaz ő tudja a legkevésbé kifejezni még, hogy mit is akar.
Egyáltalán senki segítséged nem lesz? A 4 hónapos mellé lehet, hogy elkelne egy nagymami vagy hasonló. És egy ekkora babát mi miatt kell egy hétig neked ellátnod?
A 3 éves most a legelevenebb szerintem, ő egy egész ember odafigyelését igényli, mert egyik percben itt, a másikban ott. Közben készíted a vacsit, megy a mosógép és sír a pici. Nem akarlak megrémíteni, de én ha végképp nincs más, a szomszédasszonyt beszervezném segítségül.
Egy nagyon tanulságos történet:
A szomszéd férfit 20 évvel ezelőtt elhagyta a felesége , mert talált magának egy gazdag doktort. Olyanokat csinált, hogy kikötözte az asztal lábához a gyereket, hogy ő tudjon napozni az erkélyen.
Amikor ez kiderült, a csaj lelépett, a fickót meg itt hagyta egyedül a 3 hónapos babával. Először Ő is kétségbeesett,de csak felnőtt a gyerek, sikeres vállalkozó lett stb. szóval hajrá!!, csak 1 hét.
Ne félj! A segítség jól jön majd. Egyébként pedig a nagyobbik gyermek már mondani fogja, hogy: anyu ezt nem így szokta! A kisebbik pedig sír, ha éhes, sír, ha pelust kell cserélni. Azon kívül pedig jószerivel örökké alszik.
Az ebéd utáni alvással egyidőben le kell fektetni a nagyobbikat is. Akkor tudsz egy kicsit "idegileg" lazítani, és olyasmit megcsinálni, amire addig aznap még nem volt időd. Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!