Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan barátotok,...

Volt már olyan barátotok, pasitok aki, , anyuci pici fia, , volt? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
én úgy gondolom hogy 21éves fiút állandóan hívja a anyukája h merre van, evett e már valamit, mikor megy haza....de ez egy nap többször előfordul.
2010. okt. 5. 20:28
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
A kommented alapján te betegebb vagy nálam 100x.Csak azt tudom neked kívánni, hogy olyan párt válasszon a gyermeked, aki téged úgy leállít/bármiben/ hogy köpni- nyelni se tudjál.
2010. okt. 7. 15:33
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

A kommentemben mit látsz betegesnek? Csak nem azt, hogy hagyni kell a gyereket leválni, mert ez az élet rendje?

Akár mennyire ódzkodsz, muszáj lesz beletörődnöd, hogy a gyereket a saját útját járja. Nem azt mondom, hogy meg kell szakítani vele minden kapcsolatot, de tudni kell, hogy hol a határ, mi az ami már sok. Ha ebbe nem tudsz beletörődni, akkor csak sajnálni tudlak....

Mikor te készülődtél kirepülni a családi fészekből, a te anyád is felhívott napjában 100 X, ellenőrzött, és mindenbe belekotyogott??

2010. okt. 7. 15:44
 43/46 anonim ***** válasza:
Elbeszélünk egymás mellett.Én azt mondtam, nehogy már a leányzó állítsa le a fiú anyját!A többihez semmi közöm, felnőtt önálló életet élő gyermekem van, akit soha nem korlátoztam, meg hívogattam egy nap 100x.
2010. okt. 7. 16:04
 44/46 A kérdező kommentje:
és arra nemgondol hogy egyszer lesz a fia is szerelmes egy lányba, akit szintén zavarni fog ez a ,,nagy anyai gondoskodás, beleszólás,, a fia életébe. és otthagyja maga miatt a fiát, és a fia fog szenvedni ...és az nemigaz hogy ha ezért hagyja ott a lány akkor nemis szerette igazán.
2010. okt. 7. 16:05
 45/46 A kérdező kommentje:
nemtudom milyen anyának lenni mer nemvagyok az, de azt tudom h komolyan rossz érzés amikor párodnak nem te vagy az első, nem az a legfontossabb neki h neked jó legyen hanem valaki másnak kell megfelelnie. erről ennyi........
2010. okt. 7. 16:10
 46/46 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező.Én minden nap főztem, de anyuci mindig hozta a kaját, pedig tudta jól, h főzök és nem is rosszul, mert állítólag ő is szerette a főztömet.Olyan megjegyzéseket tett, h a kisfia(41 éves) lefogyott amióta nem vele lakik és miért nem csomagolok neki kaját amikor dolgozni megy, mert ő mindig megtette.Azt már meg sem hallotta, h a kisfia mennyit vedel a kocsmákban és úgy kellett könyörögni, h egyen is vmit.Egyébként nem volt rossz anyós, de úgy kezelte a fiát mint egy kisgyereket és én ittam meg a levét.Most megint együtt élnek, ez mindent megmagyaráz:)
2010. okt. 9. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!