Volt már olyan barátotok, pasitok aki, , anyuci pici fia, , volt? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
én úgy gondolom hogy 21éves fiút állandóan hívja a anyukája h merre van, evett e már valamit, mikor megy haza....de ez egy nap többször előfordul.2010. okt. 5. 20:28
1/46 anonim válasza:
És akkor mi a baj ha hivja? De sokan örülnének neki ha aggódnának érte!
3/46 anonim válasza:
Az én párom 24 éves. Még otthon lakik a szüleivel. Semmit nem beszélnek meg! De egyátalán semmit! Csak vannak egymás mellett, de senki nem tudja h milyen volt a másik napja. Azt sem kérdezi meg az anyukája h minden rendben van-e közöttünk vagy h hova megy, merre jár. Ha nem menne haza 1 hétig, akkor sem hívná fel az anyukája :S
Persze ez is a másik véglet.
Sztem kell az aranyközépút.
20/L
4/46 A kérdező kommentje:
Nemtudom nekem reggel 6től este 5ig 7hívás picit sok...Nekem semmi bajom a anyukájával én csak ezt furcsálom
2010. okt. 5. 20:36
5/46 anonim válasza:
igen,nekem épp ilyen volt az elsö barátom.Éngem nagyon idegesitett,pláne amikor épp mindig akkor hivta amikor hozzám jött.Amikor leadta a "felvilágositás" dumáját...na én akkor majdnem dobtam egy hátast.Mindig az anyja pártját fogta,és tudta,hogy anyuci éngem nem kedvelt,mert nem voltam egy egyetemista tanuló,hanem csak egy munkás.Szét is mentünk a fiuval,bár nem ezért,de a késöbbiekben sok gondot tudott volna még okozni az anyja.Mostanra örülök,hogy megszabadultam tölle is,meg a drága anyukájátol.22L.
6/46 A kérdező kommentje:
hát épp ez ha hozzám jön akkor hívja mindig de csak olyanokkal h mi van vele, meg h mikor jön haza. aznélkül sehova nemmehetunk el h anyukája nemtudná, mindenről kell tudnia. de az a legszörnyűbb amikor mondjuk neki h 7re megyunk vacsorázni étterembe és fél7kor feljőn a szobába h majd máskor elmentek étterembe itt a vacsora főztem. Persze baratom meg inkább nekem mond nem-et mint neki...
2010. okt. 5. 20:42
8/46 anonim válasza:
igen,és ez mindig is igy lessz,mivel az anyja.
9/46 A kérdező kommentje:
Hát a barátom is az...
2010. okt. 5. 20:45
10/46 anonim válasza:
Én nem szeretem a anyuci pici fiúcskáját... én férfiakat jobban bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!