Volt már olyan barátotok, pasitok aki, , anyuci pici fia, , volt? Mi a véleményetek?
Csak a kérdező válaszait olvastam el, úgy válaszolok most:
Az, hogy naponta 7x hívja fel, még nem is gáz! Az, amikor már 1 éve vagy vele, és a telefonban közli anyuka a fiával, hogy "Hogy léphettél le itthonról? (Miközben megbeszélte az anyjával, elengedte őt...) Itthon bajok vannak, rosszak a jegyeid (annyira, hogy 3 helyett 5 négyese lett, a többi ötös) és erre meg lelépsz egy csajhoz dugni, hogy neked jó legyen."
Meg anyuci ki volt akadva azon, hogy amióta velem volt, nem adott neki annyi puszit...
A fiú majdnem mindig az anyja mellé állt...na EZ anyuci pici fia!
Arról nem is beszélve, hogy mikor anyuci elment külföldre dolgozni, a fiú onnantól kezdve úgy viselkedett velem, mintha nem is a barátnője, hanem az anyukája lennék. De sorolhatnám még naphosszat. Pl. nyámnyila is volt, a zöldséget mosogatószerrel mosta le, mindent csak úgy volt hajlandó csinálni és elfogadni, ahogy anyucitól látta, szóval sok dologban nem nagyon volt önálló gondolata, stb. Jó lelkű gyerek volt, és majd' két évig nagyon szerelmes voltam belé, de ezek a dolgok tönkretették a kapcsolatot. :(
engem 2okból hív muter telefonon:
1: menjek lefele kajálni (emeleti szoba, csak csörget)
2: ha elmegyek, pl. több napra kirándulni, vagy késő estig bringázni, biztonsági okból, ha pl. egy időre nem jövök haza, akkor hívjon.
Ennyi elég is. Aki még 20 év fölött is az anyja védelmében él, az már gáz!
22:15! Én azért nem fogalmaznék ilyen erősen, de ja! Igazad van :S Ráadásul mindezt a mosogatószivacs dörzsikés felével, hátha bele is szántja a gyümölcs húsába a kemikáliát...De hát szerinted nem próbáltam én elmagyarázni neki? Azt hiszed hallgatott rám?
A sajt is: mikor a Pannónia szélén megjelent egy halvány penészréteg, én levágtam és a többit megettem. Ő meg kiakadt, hogy dehát bioszon tanulta, hogy a gombafonalak mennyire mélyre lemennek...Mondom neki, az nemes penész még, ami kiütközött rajta, de ha nem is az, akkor se lesz egy kevéske gombafonaltól még semmi baja...
Kérdező, akkor mondjál majd véleményt erről, ha te is anya leszel.
És hiába a süket szöveg, hogy én nem ilyen leszek, meg nem olyan, majd akkor fogod megtudni, hogy a gyermeked lesz a legfontosabb a világon,és nincsen olyan, hogy betölti a 18-at, akkor nem érdekel, hol van, mit eszik, mit csinál, mikor jön, stb., mert"nagykorú".Az én fiam 17 éves, igen, minden reggel én csinálom a reggeliét, amit elvisz a suliba, főtt kajával várom, ha dolgozom felhívom, hogy hol van, evett-e, mit csinál, stb.És erről nem is fogok egy darabig lemondani senki kedvéért.Ezt törődésnek hívják.Talán ezért kiegyensúlyozott, jó tanuló, intelligens, klassz srác, aki nem drogozik, nem csavarog nem hazudik, nem lopja ki a szülei szemét, stb.És a barátnőjét is hívogatja az anyja, akkor ő is a mama pici lánya?Ugyan már...Egyszerűen szülők vagyunk!
Volt, 2 év után elhagytam, mert a születésnapomon az anyukáját vitte vacsorázni, engem meg le se sz.rt...:/
Meguntam, hogyha közös programot akarunk csinálni, meg kellett kérdezni anyucit, hogy van-e valami terve... az exem 22 éves volt, mikor összejöttünk...
72%-os!
Azzal nincs baj, ha néha felhívod, hogy minden rendben-e, de minek kell napi többször, meg azért, hogy ettél-e? Szerintem egy felnőtt férfi ha éhes, saját maga is el tudja intézni vagy ha mindenképpen szüksége van a te főztödre, megkér, hogy készíts neki valamit.
Ha minden otthoni teendőt megcsinálsz a fiad helyett, csak neki lesz rosszabb, amikor elköltözik, mert hozzá lesz szokva, hogy anyuci előkészíti a reggelit, mos rá, kitakarít helyette. Szerintem ez egy bizonyos kor után a gyerek dolga lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!