Volt már olyan barátotok, pasitok aki, , anyuci pici fia, , volt? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
én úgy gondolom hogy 21éves fiút állandóan hívja a anyukája h merre van, evett e már valamit, mikor megy haza....de ez egy nap többször előfordul.2010. okt. 5. 20:28
11/46 anonim válasza:
:D elírtam.
fiúcskája lehet, fiacskája ne legyen....:D
Elkényeztetettek nagyon
12/46 anonim válasza:
Barátom öccsének még beviszik a reggelit és anyukája pakol be ha elutazik a hétvégén a koliba és 18 éves!!!.
13/46 anonim válasza:
Olyan nem, aki anyuci pici fia volt, olyan igen, aki az akart lenni, de anyuci a pasijával többet foglalkozott, mint a fiával.
14/46 anonim válasza:
Nem. Miért lett volna? Miért járnék ilyennel. Ha te jársz ilyennel akkor miért zavar, miért nem olyannal jársz aki megfelel neked? Én nem vagyok abban a tévképzetben hogy majd én "megnevelem".
15/46 A kérdező kommentje:
azért vagyok vele mer szeretem őt, de attol meg zavarhat benne ez a dolog. és hol olvastad hogy megakarom őt nevelni??? én nemlatom sehol...
2010. okt. 5. 20:53
16/46 anonim válasza:
az enyém apuci pici fia. Az apja állandóan hivogatja, hogy hol van, mit csinál, mikor jön haza, mert ő unatkozik otthon egyedül,szerintem. Ha én vagyok náluk meg állandoan bejön és magyaráz neki valami hülyeséget, hogy mit látott a tvben, vagy mit olvasott a neten. Kicsit fárasztó de ez van.
17/46 anonim válasza:
hát engem akkor hivnak ha 2 napig nem megyek haza vagy ha zenét kell anyámnak kiirni a kocsiba és segitsek...
f19
18/46 anonim válasza:
Az én pasimat nem hivogatta 24 órában az anyja (mondjuk nem is nagyon járt el otthonról), de! mindent elintéztek helyette, főztek neki, kitakarították a szobáját, befizették helyette a számlákat, telefonáltak helyette stb. A srác nem kicsit életképtelen volt. Nem mert egyedül bemenni boltba, fogalma sem volt a bolti árakról, mert egyszer sem vásárolt be. Egy sima tábla csokit simán megvett volna 2000 Ft-ért, mintha a Marsról jött volna..Ja és 26 éves volt. Azóta már szakítottunk, többek között emiatt. Nekem nem kisfiú kell, hanem egy férfi. Már nem tartom vele a kapcsolatot, de gyanítom még mindig ez a helyzet.
19/46 anonim válasza:
még mindig én vagyok a mama kedvence. amelyik gárénak nem tetszik, abból kihúzom a dákómat. :)
20/46 anonim válasza:
Rádióban hallottam egy beszélgetést, a 45 éves gyerek kijelentette: sosem fogja megbocsátani az anyjának, hogy meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!