Miért olyan nagy bűn, ha valaki nem szereti a gyerekeket és "esze ágában" sincs szülni?
10:38 - Ráadásul akiről írtam, hogy megmondta, hogy zavarja a gyerek, és lepasszolgatja, és apuka is csövezik, (a nő mellékesen orvos, szakmájában amúgy kiváló, csak anyaként nem az), 30 fölött szült, már elmúlt 40, irtó okos a kisfia (9 vagy 10 éves), de soha nem tudott igazán se nevelni se gondoskodni róla, 3-4 évesen még pelenka volt meg cumisüveg, mások nevelték inkább a gyerekét, nem ő.
Csak ő akkor pont egy pszichésen rossz stádiumban volt, amikor a gyerek lett, és nem látott tisztán, ezt ma már belátja, de sokan vannak, akik ép elmével nem gondolják át, és szülnek a nagyvilágba, és se nevelés se gondoskodás, és azoknak jár a szájuk, ha a gyerek elmegy tőlük messze, és nem kér belőlük.
Milyen nő az, aki nem szereti a gyerekeket?
Az én szememben nem nő.
11:49 - És milyen anya az, aki szerint a gyerekének a spártai szigor szerinti nevelés a jó?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Inkább vállalja fel valaki, hogy neki nem ez az útja, mint hogy szenvedjen a gyereke.
Nem olvastam végig a kommenteket, mert az ilyen típusú kérdésekből szoktak azok a viták lenni, hogy az anyatípusok ezerrel ócsárolják a nem-anyatípusokat, miközben mi próbáljuk nekik megmagyarázni, hogy ez így van, így kell minket elfogadni...
Szerintem nem bűn, mi sem szeretnénk a párommal, és mi sem vagyunk tinik! Nem szeretjük őket, nem lágyulunk el, ha gagyogni kezdenek, hanem - ez durva kifejezés lesz, bocsi - irritál, felbosszant már a hangjuk is! Ez van...
Hűha.. Jól meggondoltad ezt a kiírást?? :) Nem félsz az anyatigrisektől??? :)
De szerintem is igazad van.Engem sem vonz semmi a gyerekekbe és igen, néha még idegesítenek is.És amúgy is hiába mondogatják az anyukák hogy ők ebben teljesednek ki meg bla bla.... engem ennyi nem elégít ki.Úgy érzem nem ez a feladatom hogy gyereket szüljek azt hello.
Na jol le lettem pontozva azert mert azt irtam senkit nem lehet kotelezni arra, hogy szeresse a gyerekeket! ...es az en Draga Etus nenim tortenetet aki csak azert kell a csaladjanak, hogy orokoljenek tole...
Jelentem en 37 hetes terhes vagyok. Gyerekekkel foglalkozom de soha nem akarnek senkit meggyozni arrol, milyen klassz erzes az amit en erzek. Hogy mennyire varjuk a Kicsinket es szeretjuk mar most.
Viszont utalom latni a megoregedett egyedul maradt embereket...valoszinu azert mert magambol es a csaladombol indulok ki. Mi osszetartunk.
Szoval kedves Kerdezo ha nem akarod a kakiszagot, ertheto. En nagy ivben letojnam azokat akik ferde szemmel neznek rad! Te tested, te dontesed, te nyugalmad. Senkinek, semmi koze hozza.
Ugyanugy ahogy engem sem erdekel, ha a gyerekem valamiert visit a repulon es ezert furcsan neznek ram. Amig nem tudja elmondani mi a baja addig sir...sorry!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!