Bántana ha a lányod felvenné a férje nevét úgy, hogy a saját családnevetek nem marad mellette?
Pl
XyNé Kovács Marika, meg Xy-Kovács Marika helyett, csak Xy Marika lenne a neve. Tehát, teljesen felvenné a férje nevét.
Bántana titeket? Mit gondolnátok?
Én, ugyan még csak a párom, de ha egyszer összeházasodunk, szeretném felvenni a nevét. Nem akarok semmilyen né lenni, mert az nem tetszik, kötőjellel pedig nem passzolnak a neveink.
Ha a szüleim olyan korlátoltak lennének h zavarja őket az se érdekelne. A fene se akart volna
Szathmáry Zoltánné Szlobodnyik Veronika lenni 😅
Ha egyszerűen lehettem csak Szathmáry Veronika
Nagyon sok körmöléstől is megment ez. Bármilyen hivatalos okmányra ráírni művészet lenne
Mi ez itt a középkor?? Én utáltam a családnevemet mert mindig csúfolták,meg egyébként apámra sem volt semmi okom, hogy büszke legyek. Így egy ritka nevet,egy tömeg névre váltottam. Imádom 😁😁😁
Felnőttként meg egy pár,majd szépen eldönti,nem kell a szülőknek beleszólni ebbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!