Akinek nincs gyereke az nem is lehet fàradt?
Figyelt kérdés
Miért mondjàk ezt? Max 3 éves korig hihetö ez de egyébként nem igazàn.2022. dec. 10. 14:19
2/60 anonim válasza:
Itt a gyakorin biztos sokan gondolják így, elnézve a gyerekvállalós kategória véranyáinak megnyilvánulásait... De nyugi, azért az átlag, normális ember nem így gondolkodik.
3/60 anonim válasza:
Akinek nincs gyereke annak kuss a neve, nemigaz? 🤣🤣 Szánalmas szerintem is..
4/60 anonim válasza:
Bárki, ismétlem bárki lehet fáradt. Semmi köze a gyereknek.
Csak egy példa, egy orvosi csapat 16 órás műtét árán életet mentenek. Vajon nem fáradtak, csak mert nincs egyiknek se gyereke?
6/60 anonim válasza:
#4 anyira biztos nem fáradtak, mintha gyerekük lenne! meg ez csak egyszer fáradság! nem mindennap csinálják, egy anyának meg mindennap helyt kell állnia.
7/60 anonim válasza:
Történetesen az egészségügyi személyzet minden nap életet ment, nem csak 18 évig, mint egy "anya".
8/60 anonim válasza:
Most komolyan ilyen hülyeségen is össze tudtok veszni?
Bárki lehet fáradt. Mit kell ilyen ostobaságokon így egymásnak esni, komolyan. Szombat van, hétvége. Csináljatok valami értelmeset. (Én épp szoptatok...)
9/60 anonim válasza:
Ne is mondjátok!!! Kolléganőm az őrületbe kerget hogy ő 4 órákat alszik két kamasz gyerek mellett stb stb házimunka stb stb meg miért nem rohadok egész nap a munkahelyen nekem amúgy is mindegy alapon. És tisztára hihetetlen számára, hogy munka után alszom 6-7 órát, és a napi 3 óra utazgatással azt merem mondani hogy NINCS IDŐM SEMMIRE. Mert mi az hogy nekem nincs mikor gyerekem sincs?!
10/60 anonim válasza:
Bocs, de nem Ti gyerektelenek froclizzátok a kisgyerekeseket azzal, hogy alig alusznak, nem is tudnak rendesen dolgozni? Amikor nálunk jött a gyerek, vagy három különböző ember mondta röhögcsélve, hogy majd karikás szemekkel jövök be dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!