A páromnak gyerekei vannak, normális ha nem akarok a cselédjük lenni?
Én nem folytatnám vele a kapcsolatot. Én úgy nőttem fel, hogy anyu volt a cseléd, plusz több probléma is volt, nagyon nem volt egészséges. Párom szülei viszont mindenben segítik egymást, együtt nevelnek, együtt főznek hétvégén, megosztják a házimunkát, eljárnak kirándulni stb, pedig otthon van egy örök gyerek nekik (autista párom bátyja, egész napos felügyeletet igényel, nehezebb vele mint egy egészséges gyerekkel). Párom is így él velem, mindent megosztunk, segít ha kérem, magától elmosogat, bevásárol stb. Én el sem hittem, hogy van ilyen férfi, de van.
Most mindegy, hogy már van gyereke vagy nincs. Gyerek nélkül is ilyen lenne. Én inkább pattannék, a gyerekeket sajnálnám persze, de nem maradnék miattuk egy ilyen férfival. Ők majd felnőnek, kirepülnek, saját családot alapítanak. De neked évek fognak elmenni egy ilyen boldogtalan párkapcsolatra.... Én pazarlásnak érezném. Van mindig jobb.
Egyik volt barátnőm olyan 8 évig csicskáskodott 3 lánynak, mire megjött az esze.
Kidobta a pasit, és összejött egy független, nála és a pasinál is 15+ évvel fiatalabb pasival. Velem. :)
Megváltozni nem fog.
Mennyi évet akarsz rá pazarolni az életedből?
Par ev es cseled leszel. Dolgozz, vezess haztartast, torodj mas gyerkeivel es persze dugj vele minden este.
Hagyd ott ezt a hulyet, mennyi evet akarsz elpazarolni az eletedbol? A szerelem nem eleg.
Mar most azt mondta hogy a fozes es haztartas nem munka. Majd ul a tv elott es sorozik mig te kidolgozod otthon a beled, o meg majd beled all azzal hogy "en tartalak el, kuss van".
De te tudod, ez csak rosszabb lesz.
"Sajnos ezt nem láthattam előre, hogy ő pont nem ilyen és mindent rámfog tolni...
senki nem jós, hogy előre látja, mi fog történni a kapcsolatban..."
Miért? Történt valami a kapcsolatban? A gyerekek eleve adottak voltak. Egyébként hány évesek?
Előre lehetett látni, hogy mihez milyen a hozzáállása, előre meg lehetett volna ismerni őt is, meg a gyerekeket is, mielőtt még kikötöttél a pasi mellett, előre meg lehetett volna beszélni, hogy neked milyen szerepet szán az egészben és hogy az mennyire kompatibilis a te saját elképzeléseiddel, előre meg lehetett volna húzni a határokat, előre meg lehetett volna beszélni, hogy mennyi beleszólásod lehet majd a gyerekek nevelésébe, hogy ne csak a cselédjüknek érezd magad, hanem te is támaszthass elvárásokat velük szemben (pl. az mennyire fér bele neki, ha nem te rámolsz utánuk, hanem rendben tartatod velük a szobájukat, dolgaikat, és ha nem úgy viselkednek, ahogyan az elvárható az ő életkorukban, akkor következményekre is számíthatnak részedről is?). Ha beszélgettetek ezekről, miket mondott? Ha nem is esett róla szó, miért nem?
Miért vagy még mindig vele? Egyáltalán mennyi ideje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!