Mit tegyek, hogyha anyám nem normalis és minden róla kell szóljon?
Anyám nem normális. Nagyon sokat szapul az introvertáltságom miatt is. Utálom. Gyűlölöm a mocskos pofáját.
Meghalt apám egyik közeli hozzátartozója, akit én mindennél jobban szerettem, imádtam. Ez a nap is róla kell, hogy szóljon, mert nem normális. Már úgy kiidegelt engem is, meg apámat is, hogy remegtünk a dühtől. Próbálom figyelmen kívül hagyni, de nem lehet. Az elköltözés meg messze van, de amint elhelyezkedtem, elhúzok innen a p-ba.
Kis konyhánk van, és hozzánk jönnek a vendégek. Apámmal be akartuk hozni az asztalt a szobába, odafér mindenki és nemcsak 2 ember. De ő nem akarta, hogy bevigyük, ezen összevesztünk. Elkezdett toporzékolni, ordibálni, mert nehogy már a férje vagy a családja támasza legyen. Nekem akart jönni, mert megmondtam, hogy egy hányinger anya, aki csak akkor kedveskedik, amikor itt van valaki. Meg mindig a barátai az elsők. Undorodom a nőtől.
És akkor elkezdte mondani, hogy kivizsgáltatja az ayam meg felnyitják a koponyámat oszt megnézik, hogy miért akarok állandóan zenét hallgatni, olvasni. Gyűlölöm a sajat anyámat.
Így van, ez a megoldás annak, akinek van önreflexiója, megvan benne az a képesség, hogy a saját érzésein tudjon ventillálni. Tehát, ha otthagyja anyut, ne legyen lelkiismeretfurdalása. Mert ugye az anyufélék a bűntudatkeltéshez értenek.
Miután otthagyja, akkor is kísértheti ez az érzés, amitől egyedül sosem fog megszabadulni. Támogató közeg, vagy traumafeldolgozás kell hozzá.
"Támogató közeg, vagy traumafeldolgozás kell hozzá."
Mert a hülyegyerek egy asztal miatt hisztizik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!