Nővérem nagyon el van kényelmesedve és elvárja, hogy minden róla és a babájáról szóljon. Ez normális?
Hát nem semmi.Én sosem tudnék így elkényelmesedni,mert a nővéred szerintem is el van.
Sosem szerettem ha körbeugrálnak és a lusta,mást csicskáztató embereket sem.
Nekem egy gyermekem van,de van akinek 2-3 és mégis megold mindent egyedül,mert meg kell.
Nincs mindenkinek bébiszittere,bejárónője és általában a legtöbb anyának a férje is dolgozik.
Nekem elég eleven a gyermekem,nehéz mellette mindig rendet tartani,főtt ételt az asztalra rakni,takarítani és feleségnek is lenni,de megoldom,ahogy más anyák is.
Szerintem nem szabad ennyire mástól függni és kihasználni a családot,rokonságot.
Hasonló esetben én biztosan nem ugrálnám körbe,csak azért mert szült egy gyereket,hisz attól a család többi tagjának is meg van az élete...
Nem írtad mennyi idős a baba, mert ez sem mindegy!
Ha csak pár hónapos, akkor az ágybareggelit tartom túlzásnak.
Azért normális családba az apuka is be szokott segíteni a bevásárlásba, egyéb teendőkbe főleg a legelején.
Szóltatok már neki, hogy ezt túlzásnak tartjátok? Ő várja el ezeket a dolgokat vagy a szüleid eröltetik?
Szerintem szüleidnek nem kellene ezt megengednie a nővérednek, mindenképpen nekik kellene szólni neki, bár ha ezt elnézik neki, akkor szerintem nem sok mindent tehetsz.
Mondjuk, ha nem 1-2 hetes a babája, akkor ki is mehetne vele sétálni és közbe beszaladna a gyerekorvoshoz azért a receptért, vagy azért van a tanácsadás, hogy ott kérjünk recepteket, hogy ne kelljen beteg gyerekek közé vinni a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!