Miért kellene örülnöm az öcsém születésének?
Mostohaanyám és apám 50 évesen gyereket vállaltak. Se én, se a 17 éves húgom, se a nő gyerekeim nem tudnak ezzel mit kezdeni.
Nem örültem akkor, amikor bejelentették a hírt, akkor se örültem, amikor megszületett, amikor először tarthattam a karomban. Akárhányszor megkérdezik, egy testvért mondok, nem tudok rá úgy tekinteni, mint egy testvérre, kis túlzással lehetnék az anyja (23 voltam amikor megszületett). És még mindig nem szoktam meg a jelenlétét, dédimnek ünnepeltük a szülinapját, és rendesen zavart, hogy ott van egy kisbaba. Próbálom megtalálni ebben a jót, de nincsen.
Na itt vagyok.
Nem írtam bele olyat, hogy utálom, vagy hogy az öcsémet hibáztatom bármiért is. Mindenki elolvashatja még egyszer, én is megtettem, és nem írtam ilyet bele.🙂
Én is felfogom, hogy ő semmiről sem tehet. Viszont azért, mert ártatlan, azért nem tud szeretetet kierőszakolni. Nem tudom szeretni, nek tudok vele mit kezdeni. A mostohatesóimat jobban a tesóimnak tekintem, mint őt. Az érzelem nem döntés kérdése.
Most olvasom a többi kommentet. Ki b.sztatta?😂😂 Komolyan mondom egyre igénytelenebbek a kommentek.
A szeretet sokaknak egy döntés, de a döntés az nem szeretet.
És nincs nagyon mit örökölni, úgyhogy nem félek, hogy nem kapom meg a régi parasztházat, amit 10-15 millió forint értékben fel kéne újítani, hogy lakható legyen. Úgyhogy bukta😂
#27 vagyok " a többi meg nem érdekel már" Nem tudok mit tenni,könyörögni nem fogok senkinek,hogy szeresse a gyerekemet. Ha ő nem tud örülni az apja boldogságának,az az ő szegénységi bizonyítványa. Egyébként az édesanyja boldogságának sem örült soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!