Hol tudnék utána járni annak, hogy a születésem napján még kik születtek?
"Az ügyintézőm van kapcsolatba a biztosítóval és Ő hívott, hogy találkozni akar velem személyesen, mert ez van és szüksége lenne még pár adatra."
Jaja, biztos így van. Mégis milyen adatot akar elkérni azokon kívül, ami szerepel a személyidben ?
Pàrom is járt így egyszer pàr éve, rajta a mobilszolgáltató akart behajtani hatalmas összegeket a frissen vásárolt előfizetéssel (pedig pont amiatt, hogy friss volt, esélye se lett volna felhalmozni a tartozást, ugye....) Ugyanez volt, hogy stimmeltek a személyes adatok, és két hónapba telt, mire elhitték neki, hogy nem ő az és nem hajlandó fizetni.
Én is futottam bele ilyenbe anno még gyerekként, minden adata stimmelt az illetőnek velem, a születési évet leszámítva. Valamilyen hiba folytán az ő tajszámát kaptam meg, évekig azzal éltem, mire egyszer a gyerekorvosnak feltűnt (tán akkoriban modernizálhatták a rendszert, ki tudja), hogy én 15 éves vagyok és nem 34, akkor itt valami gikszer van az adatokban... Így bukott ki a dolog. És akkor kaptam egy új tajszámot, ami nem másé, hanem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!