Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudok utána jarni, hogy...

Hol tudok utána jarni, hogy valaki volt-e már házas és ha igen akkor ki volt az?

Figyelt kérdés
Szeretném megtudni az egyik ismerősömről hogy volt -e házas. Elvileg nem az de nekem nagyon gyanús ( nem részletezem ) Van valami hivatalos intézmény ahol ezt kideríthetem ?

2016. jan. 12. 21:31
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy, erröl sehol nem adnak ki hivatalos adatot
2016. jan. 12. 21:36
 2/57 A kérdező kommentje:
Ez nagyon nagy baj. Esetleg a helyi ( kis település ) önkormányzatnál ? Elvileg a házassági anyakönyvben 2014 közepéig aláírtak. Nyoma kell,hogy legyen. Szóval mint pl egy családfa kutató...Azok honnan szereznek információt?
2016. jan. 12. 21:41
 3/57 anonim ***** válasza:
36%
A fészbukk profilján.
2016. jan. 12. 21:41
 4/57 anonim ***** válasza:
98%
Ha csak volt és elvált, de nem szeret erről beszélni, szerintem magánügy.
2016. jan. 12. 21:51
 5/57 anonim ***** válasza:
91%

Az adatvedelem szo mond neked valamit? A leheto legszemelyesebb adataira lennel kivancsi, de annyi ver nincs a pucadban, hogy tole kerdezd meg, mi? Tajekoztato jelleggel kozolnem, hogy neked ehhez egyebkent semmi, de semmi kozod nincs.

Maradjunk annyiban, bogy az ilyen minden leben kanal libucikat ugy elhajtjak az anyakonyvi hivatalnal a verbe, hogy csak ugy zugnak.

2016. jan. 12. 22:01
 6/57 anonim ***** válasza:
40%

Anyakönyvi hivatalnal sem adnak ki maganszemelyeknek senkiröl (meghaltrol sem) szemelyes infot, a szemelyisegi jogokra hivatkozva!

Apu apai felmenöi agat akartam kutatni, es semmit nem mondhatnak telefonon, de azt mondtak, szemelyesen sem! Azt javasoltak, h forduljak privat ügyvedhez, mert ugy adhatnak ki infot.

Ugyhogy a szemelyisegi jogok ertelmezese nagyon erdekes, ugye?? Ha megtömöd az ügyved zsebet, akkor mas kategorianak szamit, mintha az egesz szemelyisegi jogvedelem dallamot csak arra talaltak volna ki, h egyesek meggazdagodjanak belöle, nem pedig arra, amiröl a neve is szol.... :(

Na, szoval ez alapjan, ha annyit meger, akkor hivatalosan ügyved vagy magannyomozo utjan deritheted ki. Nem hivatalosan es olcsobban pedig, ha bemesz a helyi falu kocsmajaba... ott mindet tudnak es garantaltan nem fognak a szemelyisegi jogokra hivatkozni. Vagy ha alneven felhivod Mariska nenit, aki a falu pletykafeszke es mindent tud... De lehet, h neked is eszedbe jut vmilyen trükk, pl XY exnejet vagy exbaratnöjet keresed... Ha pedig összehaverkodsz egy hozzad hasonlo koru lannyal a falubol, es rakerdezel, szinten nem jutnak eszebe senkinek a szemelyisegi jogok.

Kisse elvontabb modszer latohoz fordulni vagy agykontrollal kideriteni...

2016. jan. 12. 22:22
 7/57 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm a segítséget :) Elég bonyolult az élethelyzetem és valószínűleg az ügyvéd lesz a megoldás. Ugyanis nem egy libuci vagyok mint az egyik válaszadó gondolta hanem egy családanya. Sajnos jelenleg válófélben vagyok. A Férjem új ,,párja,, a gyanús ugyanis esküvői képet találtam róla. A Férjem nem tud róla hogy házas lenne/lett volna a nője... Igazából a gyerekem miatt aggódok. Valószínűleg a láthatások alkalmával a nővel is találkozna a kicsi...és aki eltitkolja hogy volt már házas...miben hazudhat még...miért titkolózik...Aggaszt az egész! Köszönöm szépen a segítséget minden normális valaszolónak.
2016. jan. 12. 22:32
 8/57 anonim ***** válasza:
95%

te komolyan beteg vagy.

sajnálom, hogy elváltál a férjedtől. de hagynod kéne őt élni a saját életét . te is éld a sajátod.

nem gondolod komolyan te se,hogy a gyereket félted és amiatt lényeges ez az információ.. miért, ha már volt házas akkor miben változtatja meg a gyerekhez való viszonyát?

de ha ennyire félted az új párjától, akkor kérd meg az exedet,hogy úgy találkozzon a gyerekkel,hogy nincs ott az új nő.

de nem értem miért kéne utána nyomozgatni? nagyon szánalmas. ha tényleg házas volt és átba*szta az exedet,úgyis kiderül majd előbb-utóbb. akkor majd ők lerendezik maguk között.

2016. jan. 12. 22:39
 9/57 anonim ***** válasza:
91%
De én nem értem, hogy miért baj az, ha a volt férjed új asszonykája férjnél volt vagy sem. Szerintem a gyermeked testi és lelki fejlődését sem fogja akadályozni ha az asszonyka férjnél van esetleg csak külön élnek. Az asszonyka a volt férjeddel.. Ehhez aztán neked végképp semmi közöd.
2016. jan. 12. 23:01
 10/57 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg,hogy házas volt vagy sem hanem az,hogy miert hazudik egy ilyen nem mellékes kérdésben.( ha valóban házas/volt ) Nem szívesen adom oda úgy a gyermekemet,hogy nem tudom ki is az aki ,,vigyáz,,rá...Ennyi erővel lehet hogy börtönben is volt vagy egyéb...Nem szeretem a titkolózó embereket,gyanús az aki takargatja a múltját. Én amúgy örülök,hogy válunk mert fél évig megcsalt ,aztán mással él és ennek ellenére alig lehetett rávenni hogy elváljon tőlem... Szóval én tényleg a gyerekem miatt aggódok :(
2016. jan. 12. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!