Valahol utána lehet még járni, hogy miért zártak ki az örökségből?
Figyelt kérdés
8 éves voltam, amikor ezelőtt 40 évvel édesapám meghalt, de akkor már 5 éve nem laktam vele és nem is találkoztunk. Amikor meghalt én semmilyen értesítőt nem kaptam, tehát nem is örököltem tőle semmit, pedig lett volna mit. Új felesége meg több gyereke nem született, tehát én voltam az egyetlen gyereke mégsem örököltem semmit. Félre értés ne essék, nem a pénz vagy bármi érdekel, csak kíváncsiságból, hogy ki örökölt mégis.2012. nov. 3. 16:36
1/22 anonim válasza:
ha volt mit örökölni,akkor anyukádat értesítették erről,léván,hogy te kis korú voltál. Nála kellene erről érdeklődnöd
2/22 anonim válasza:
Az allamot pereld hogy nem értesitettek vsz ők kapták vagy apukád tesói ha voltak
3/22 A kérdező kommentje:
Anyukámat kérdeztem, ő azt mondta, nem kapott semmit és nem is foglalkozott vele.
Apukámnak volt 2 testvére, róluk semmit sem tudok azóta.
2012. nov. 3. 16:46
4/22 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy nem volt MIT örökölni.
5/22 anonim válasza:
Ha anyukádat sem értesítették, akkor szerintem nem célzottan TE voltál kizárva, szerintem ott más történt.
6/22 anonim válasza:
De ha nem tartottátok a kapcsolatot honnan tudod, hogy volt valami vagyona egyáltalán?
7/22 A kérdező kommentje:
Én nem tartottam vele a kapcsolatot, nem találkozhattam vele, tiltottak tőle viszont mint utólag kiderült anyukám beszélt vele elég gyakran, és ő mondta, hogy mikor meghalt volt a nevén 2 ház is telekkel együtt.
2012. nov. 3. 17:25
8/22 anonim válasza:
Már nem igazán tudsz utánajárni, mert ha jól olvasom édesapád 40 évvel ezelőtt halt meg. 30 napig lehet fellebbezni az ilyen esetek is amikor kizárnak valakit. 40 év alatt már a hivatalos okiratok sincsenek meg, mert réges-régen elévült, és megsemmisítik. Max csak 10 évig tárolják..
9/22 A kérdező kommentje:
Igen, erre voltam leginkább kíváncsi, hogy mennyi ideig tárolják ezeket az okiratokat. Hát akkor ezt már sosem tudom meg, csakúgy, mint sok más dolgot se az édesapámmal kapcsolatban :(
2012. nov. 3. 17:26
10/22 A kérdező kommentje:
5. válaszoló
Kifejtenéd mire gondolsz? nem egészen értem
2012. nov. 3. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!