Hol tudok utána jarni, hogy valaki volt-e már házas és ha igen akkor ki volt az?
Azért ahhoz is pofa kell, hogy a gyerekkel takarózz.
Legalább valld be, hogy utálod, hogy az exed boldog.
Arra nem gondoltál, lehet, hogy verte a férje vagy hasonló és nem akar róla beszélni? Vagy az nem jutott eszedbe, hogy neked ehhez semmi közöd?
Mi lenne, ha nekiállnék rólad kutakodni, kislány? Tetszene?
Jesszus ez beteg dolog!
Gyanítom a hárpia viselkedéseddel te magad taszítottad a férjed más nő karjába.
De nem,te még most sem bírsz magaddal, kutakodsz az új nő múltjában. Miért is kellene az orrodra kötni neki a magánéletét,ki vagy te neki?!
Tegye fel a kezét,aki szerint ez nem beteg...
Én remélem az ex-férjednek boldogabb élete lesz ővele és hagysz nekik nyugalmat!
Az ügyvéded segítségét hiába kéred,hoppácska!
Az a válaszoló aki még maga sem tudta akkor a cikis kérdésed részleteit,apai anyai felmenők kutatása érdekében fordult ügyvédhez!
Azért álljunk már le,ehhez a nőhöz neked ügyvéddel vagy nélküle semmi de semmi közöd!
Szép is lenne,ügyvéd úr megyünk a bivalyröcsögei polgármesteri hivatalba,mert tudni akarom hogy 2 utcával lejjebb a Luc Gizi mikor kivel házasodott!
Cink amit csinálsz nem veszed észre?!
Én a másik nőt biztatnám mielőbb ügyvéddel való konzultálásra. Hogy a privát,személyes adataiban kutakodsz,amihez semmi közöd az égvilágon.
Ha kiderül,akkor szíve joga magánvádas eljárást is indítani ellened,csak szólok!
Én még mindig nem értem. Miért kell közölnie a családi állapotát a nőnek neked? Miért baj az, hogy neked nem mondta el, hogy férjnél volt vagy sem? Neked még ahhoz sincs közöd, hogy a volt férjednek hazudott vagy sem. Ezt majd a férjed lerendezi vele.
Azt, hogy nem engeded a gyerekedet oda, ez csak ürügy. Te annyira dühös vagy a volt férjedre, hogy mindenáron el akarod a gyereket szakítani az apjától. Ugye tudod, hogy az apának is van láthatási joga??
"mert bizony az életem szerelme velem van, aki a Kisfiam ❤"
Asszem, a válás oka is megvan...
A gyermeked érdekét nézve sem releváns, hogy házas volt-e a hölgy avagy sem. Ha ezt elhallgatja, feltételezhetőleg okkal teszi, bármilyen szomorú is ez számodra, akkor sincs hozzá semmi közözd. Nem lesz ettől több/kevesebb, nem is értem mikérnt merül fel Benned a kisfiad biztonsága ennek kapcsán. Ha együtt maradnak tartósan, elkerülhetetlen lesz, hogy találkozzanak, ebben inkább aktív segítő szerepet kellene játszanod, nem pedig megelőlegezni a bizalmatlanságot. Két fiam van, mielőtt megkapom én is, hogy nincs gyerekem, azért vélekedek így. Hangsúlyozom FIAM, mindkettő a GYEREKEM, semmiképp sem a szerelmem. A fiadnak pedig anyára van szüksége, nem egy nőre, aki úgy tekint rá, mint élete szerelmére.
Nyilvános blog? Névvel, lakcímmel, szem.ig.számmal?
Vagy szupcsimamcsi néven?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!