Hol tudok utána jarni, hogy valaki volt-e már házas és ha igen akkor ki volt az?
Nyugi egy apolononel jo helyen lesz a gyereked
Es apolonok nem szoktak tomeggyilkosok se gyerek kanibalok lenni
alt gondoskodo muvelt nok akik tudjak mire van egy gyereknek szugsege pl ha beteg
exed jol valasztott nyugodj meg
én csak annyit fűznék hozzá, hogyha láttad a fotós oldalán a képeket, akkor nem tűnt fel, hogy nincsen hozzá vőlegény? esküvői fotózáskor leginkább közös képek készülnek. szóval nekem is gyanús,hogy csak modellt állt.
egyik barátnőm fiatal kora óta modellkedett. 17 évesen készült róla több sorozat esküvői ruhás kép. a kutya nem mondaná meg,hogy ez nem az esküvőjén készült.. pedig csak a ruhákat reklámozta.
szóval ilyen is állhat a háttértben.
ha a volt férjed szerinted nem képes ellátni a gyereket amíg nála van, akkor fordulj a bírósághoz. de nem értem, ha ilyen "dinka" akkor minek szültél gyereket neki?
ha nem tartod alkalmasnak az új barátnőjét, hogy vigyázzon a gyerekre, akkor meg kell vele beszélni, hogyha láthatás van akkor azt szeretnéd, hogy az apjával legyen a gyerek. felnőtt emberek vagytok, meg lehet beszélni mindent.
de ezért,hogy volt -e házas ügyvédet fogadni tényleg a legalja viselkedés. nem börtönben volt vagy gyerekeket bántott, hanem csak lehet volt házas. ez egyátalán nem olyan, ami veszélyt jelenthet :)
Tölem is ugyanilyen furcsa es idegen a gyermekemre a szerelmem szo hasznalata, de megsem akadok fenn ezen, mert hallottam mar mas, tölem teljesen mas termeszetüektöl. Biztos megvan ennek is az oka, nem az en dolgom.
(((Nagyon zarojelben: Az ilyenekröl a környezetemben, felmerült bennem, h mintha büntudatuk lenne es potolni akarnak vmit, mintha a gyerek szeretetenek felmagasztositasaval ez a vägyuk teljesülne? Ha igy van, idövel nyilvan majd rajönnek, h az okokat kene orvosolni latszatmegoldasok helyett... Es ez csak egy gondolat, nehogy kielemezze az, akinek nem inge...!!)))
Szoval ez egy dolog, a kerdesre pedig nem velemenyeket varnak a kerdezök, hanem csak valaszt, bar sajn ezt a reakciot megszokhattuk mar a gyk-en... (En leirtam, amit tudtam, a 6. valaszban.) Utobbiak ismereteben annyival modosul, h sztem ügyved sem ad infot, ha nincs semmilyen papirod, ami megalapozza, h miert akarod tudni. Esetleg az exferjednek lenne erre eselye, ha mar hazasok. De azert kerdezz ra az ügyvedtöl, es ha mindenkeppen nyomozni akarsz, van meg a magannyomozo... (Ügyvedre kb 70000Ft-ot mondtak!)
Bennem meg felmerült, h lefotozva a fotot, az exednek megmutatva, vajon ö mit gondol... Vagy meg jobb: Bator lepes, de nem celravezetöbb egyenesen a növel keresni a kapcsolatot? Öszinten elmondva, h a gyereked miatt nem mindegy neked, h ö milyen ember, milyen ember lesz kapcsolatba a gyerekeiddel, ezert szeretned csak megismerni, meghivni egy kavera... Ettöl meg nem kell a tovabbiakban rendszeres kapcsolat, de nem nyugtatna ez meg jobban, ha igy megismerned a jellemet, mint a magannyomozo? Es ha valoban hazas is volt, sem feltetlenül rossz ember, de igy megtapasztalod magad, milyen is... Tudom, h furcsa ötlet, de sokan vannak allitolag joban ilyen viszonyban is, es föleg a gyerekeid szempontjabol is jobb, ha a viszonyotok amennyire lehet, bekes, mint tudjuk... (Utoljara egy olyan kerdesre irtam valaszt, amiben a ferfi exnejet megrottak a valaszolok, amiert nem automatikusan vallalja az uj feleseg gyerekeire vigyazast - tehat idövel mindenhogy közelebb kerültök egymashoz...) A beszelgetes normal menteben segitseg lehet EMK=eröszakmentes kommunikacio alapjainak ismerete, ha utananezel.
Amiatt teljesen megertelek, h ha eddig szemelyisegzavarosok környezeteben eltel, most a megszokottnal kevesebb a bizalmad, jobban aggodsz. Azt megkerdezhetem, h amikor valasnal megallapitjak a szemelyisegzavart, erröl egy papirt kapnak es kesz? Ki kap papirt, vagy csak kimondjak a birosagon? Es miert nem lehet hivatalosan betegsegnek nevezni a szemelyisegzavart? (Az oke, h sajn narcisztikusnak nincs is betegsegtudata, es sajn joga van nem kezeltetni...)
6.
tudtad hogy lokott a ferjed megis hozzamentel es tole szultel gyereket lehet a gyerek is lokott lesz erre nem gondoltal?
az a velemenyem te mas dolgaval tul sokat foglalkozol
nyugodj bele lathats lesz meg 21 evig ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!