Ha egyedül lennétek, nem lenne család, rokon stb, hogyan töltenének a karácsonyt?
Ugyanúgy készülődnétek a karácsonyra? Akkor is sütnétek, főznétek, mit csinálnátok, hogyan töltenétek el az ünnepnapokat?
Azok véleménye külön érdekel, akik valóban ilyen helyzetben vannak,
Nincs családjuk,
Vagy pedig nem beszél a szüleivel, rokonaival,
Elhagyták a szülei, családi kapcsolatok megromlottak stb
Nektek nem rossz a karácsony, nem vagytok ilyenkor szomorúak?
És persze azok véleménye is érdekel, akinek van családja,
Az hogy tudná egyedül eltölteni a karácsonyt?
2-esnek "Olyankor tudatosul az emberben, hogy nem kell a kutyának se."
Nem kell másra várni. Neked ki kell? Felhívhatsz vagy meghívhatsz valakit vagy csinálhatsz programot.
A karácsony sok egyedül élő embernek egy hatalmas szomorúság...
Utálom ezt az ünnepet.
Pont úgy, mint most a férjemmel, gyerekekkel.
Semmi feszkó, semmi megfelelési kényszer, semmi jópofizás kellemetlen rokonokkal. Csak mi négyen.
Helyette: lazulás, alvás, kaja, pia, filmek. Ez lenne magányosan is.
A karácsony egy túlértékelt dolog. Tolják a szeretet ünnepe dumát, de hát nem lehet mindenkit szeretni emberek! :D
Én szeretem a karácsonyt, de a mai nap tudatosult bennem, hogy néha jobb egyedül, vagy kettesben a pároddal (+gyerekekkel ha van) ünnepelni.
A mai vacsorán sajnos úgy éreztem nem érzem jól magam a társaságukba. Mondjuk nem meglepő, sosem éreztem jól magam közöttük. Na mindegy.
Szülők meghaltak, testvér és párkapcsolat nincs. 37F
De ettől főzök, sütök szerényen díszítek.
Illetve áthívtam barátomat, aki kb. 1 hónapja vesztette el az édesapját.
59
57es csak eltazNA, ha egyedül lenNe.
Legalábbis ezt írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!