Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáltatok, mikor...

Hogyan reagáltatok, mikor megtudtátok, hogy egyik családtagotok meleg/leszbikus/bi/transz? Vagy hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
0%

Elfogadás, tisztelet, ez csak odafele működjön, de visszafelé már nem kell, ugye?

Látszik a lepontozásokból, hogy az észérvek, ellenvélemények milyen dühöt és értetlenséget váltanak ki a melegekből, hát ezek után nem lehet azon csodálkozni, ha nem kapnak több jogot.

2022. aug. 8. 12:02
 62/75 anonim ***** válasza:
100%
Leírtam a melegek próbálkoztak ezzel lásd 1969-ig ezt hirdette az általam nevezett homofil mozgalom is, hogy ne legyenek travik, dolgozzunk csendben és majd eltörlik az avittas szódómia törvényeket...nem törölték el... majd csak a Stonewall lázadás után létrejött meleg felszabadítási mozgalom után....
2022. aug. 8. 12:09
 63/75 anonim ***** válasza:
87%
"Elfogadás, tisztelet, ez csak odafele működjön, de visszafelé már nem kell, ugye?" Látod, én is ezt akartam kérdezni tőled. Tőled, aki szerint "hetero" társadalomban élünk. Tőled, aki szerint van kinek kevesebb jog jár csak mert saját nemét szereti. Tőled, aki hazudozik a melegekről, de elfogadást vár önmaga iránt.
2022. aug. 8. 12:10
 64/75 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem érdekel, amíg nem egy át olyan szélsőségbe a dolog, amit egy hetero-tól sem tolerálnék
2022. aug. 8. 13:18
 65/75 anonim ***** válasza:
13%

63: szerintem agyadra ment a meleg.

Senki sem hazudozott semmit, te viszont rágalmazol - nem véletlen hogy lepontoztak téged.

Igyál egy sört és nyugodj meg! :)

2022. aug. 8. 14:32
 66/75 anonim ***** válasza:
100%
egészségére. megkérdezem majd ugyanúgy a családi összejövetelen h milyen pálinkát kér
2022. aug. 8. 16:29
 67/75 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, hogy a totális empátia hiánya (pszichopatizmus), vagy csak a meleg emberek iránti gyűlöleted miatt vagy ennyire elhivatott, hogy mindenre reagálj itt, mindenesetre mindkettő szomorú.

Mindenesetre, én mint újonnan érkező nem akarok sok szót és időt rádvesztegetni.

Csak képzeld el azt, hogy meleg vagy Magyarországon. Hozzá szeretnél menni, ahhoz az emberhez, akit szeretsz, de hoppá, Magyarországon nincs azonos nemű házasság. Micsoda pech. Még szerencse, hogy ellentétes nemű párok sem házasodhatnak azonos nemű partnerrel, hiszen így egyenlően joga mindenkinek... De igazságos, méltányos ez így? Hát nem éppen. Míg egy hetero párnak megadatott, hogy összeházasodjanak, és élvezzék minden vele járó jogot, addig egy azonos nemű párnak nem. És most mondhatod, hogy "dehát van bejegyzett élettársi kapcsolat", az nem ugyanaz, sokkal kevesebb joggal jár.

Ha meg itt ezen a ponton, azt mondod, hogy ez rendben van, mert a melegek amúgyis inferior emberek a heterokhoz képest, akkor ajánlanék tök jó pszichiátert és pszichológiai vizsgálatot.

És még a transznemű emberek egyenlőtlenségéről nem is beszéltünk...

2022. aug. 9. 13:22
 68/75 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

Olvastam a pàrbeszédeteket. Felesleges ilyen dolgokról veszekedned vele, többletjogról meg pozitív diszkriminàcióról fog vizionàlni egyből.

De azzal nincs tisztàban hogy ezek azonos jogok, pl amire utalni akarsz a transz jogok kapcsàn. A tiltàs előtt neki is meg volt a joga a nem- és névvàltoztatàshoz, csak orvosi papírokkal kellett volna igazolnia hogy trabsznemű és màr ő is àtirathatta volna az okmànyokat. ( ez egy az egyben olyan mint az autó vezetés, nem jàr alanyi jogon, csak miutàn bizonyítja az ember hogy jogos az igénye az autó vezetésre - megzerzi a jogsit.)

De mint írtam ő nem fog ilyenekbe belegondolni.

Nini

2022. aug. 10. 10:09
 69/75 anonim ***** válasza:
100%
Anyum ugyan úgy bisex mint én. Sehogy nem reagáltam. Sejtettem már előtte is hogy elmondta. 25L
2022. aug. 10. 10:24
 70/75 harminezer oxigén ***** válasza:
94%

A #68-as vàlasz

*Niki

2022. aug. 10. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!