Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáltatok, mikor...

Hogyan reagáltatok, mikor megtudtátok, hogy egyik családtagotok meleg/leszbikus/bi/transz? Vagy hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom neked nem többségi társadalom se a mozgáskorlátozott emberek se, akkor minek neki a rámpa meg minek követelnek akadálymentesként lifteket vasút és villamos és metró állomásokon... meg közintézményekben... vagy minek kivételeznek a speciális étkezésükkel lásd vega-vegán mellett van aki rákra allergiás, van aki mogyoróra... van aki laktózt és glutént nem képes feldolgozni... van aki balkezes és ezeknek az embereknek mégis megvásárolhatják ezt....pedig nem ők a többség...
2022. aug. 8. 11:33
 52/75 anonim ***** válasza:
3%

51: én azt írtam, hogy a többség dönt!

A mozgáskorlátozottak hogy jönnek ide meg a vegánok?!

Ők nem parádéznak tangában, ti se tegyétek és lehet akkor több jogotok lesz, mint most, mert kevesebb ellenszenvet váltotok ki !

2022. aug. 8. 11:37
 53/75 anonim ***** válasza:
89%

"Szakadjatok már le az egymásnak esésről" Ja, mert csak te hozhatod fel azt hazudva hogy a melegek csinálják.

"hetero társadalomban élünk!" Nem. Társadalomban élünk, ahol nem a szexualitás az emberi jogok alapja normális országokban. És nem, nem a többség "dönt" ha ez azonos a kisebbségek eltaposásával. Egy normális társadalom igyekszik minden nem bűnöző, vagyis a társadalomra nem káros egyéneknek azonos jogokat adni. Az hogy Magyarországon elég primitív vezetés van, aki visszaél a helyzetével, és bűnt követ el a társadalom egyes tagjaival szemben mikor nem biztosít neki a többséggel azonos jogokat, más téma.

2022. aug. 8. 11:39
 54/75 anonim ***** válasza:
89%
"Ők nem parádéznak tangában" meglepi: a meleg sem.
2022. aug. 8. 11:40
 55/75 anonim ***** válasza:
85%
*melegek
2022. aug. 8. 11:40
 56/75 anonim ***** válasza:
6%

53: én nem látom, hogy bárki is eltaposná a melegeket, hiszen akkor például te sem írogathatnál nyilvános fórumokban.

A tangában parádézást pedig a melegfelvonulásra értettem, hogy miért kell felvonulni és miért kell azzal hergelni a népet, amikor pontosan az ellenkező hatást éritek el vele.... Mi szükség van erre?!

2022. aug. 8. 11:44
 57/75 anonim ***** válasza:
11%
Rengeteg meleg youtuber, felkapott sztár igen jól él, őket sem tapossa el senki, sőt hatalmas rajongó táboruk van.
2022. aug. 8. 11:47
 58/75 anonim ***** válasza:
89%
"én nem látom, hogy bárki is eltaposná a melegeket, hiszen akkor például te sem írogathatnál nyilvános fórumokban." Aha. és ha nem ítélnek némaságra IS a jogfosztottság mellet, akkor nem vagyok elnyomva? Amúgy félreértettél: hetero vagyok két gyermekkel, de nem tetszik ami ebben az országban folyik. Mert egy: nem tudhatom nem lesz -e a gyermekem is meleg, kettő: ma a melegek, holnap a zsidók, idősek, egyedülállók, vagy akárkik ellen mehet ugyanígy az uszítás. Te meg nem látsz az elvakultságodtól, úgy véled örüljön az elnyomott annak amije van... Ostoba sztereotípiákkal dobálózol amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, ha valaki ezt a szemedbe meri mondani, meg hisztérikusan reagálsz. Látod, ez a baja homofóbokkal, hogy zéró a realitásérzékük, képtelenek a valós tényeket elfogadni, csak és kizárólag a téveszméiken pörögnek , mint te a tangás, pulton egymásnak eső melegekkel... (és hagyjuk ki a fóbia félelmet jelent címzetű mellédumálást)
2022. aug. 8. 11:53
 59/75 anonim ***** válasza:
7%

58: totál tévedésben vagy és személyeskedő is!

Én nem vagyok sem elvakult, sem homofób.

Arra próbáltam meg felhívni a figyelmet, hogy ha a melegek változtatnának a nyilvános viselkedésükön, akkor a társadalmi megítélésük is pozitívabb lenne, de látom, ez totál reménytelen vállalkozás....

2022. aug. 8. 11:59
 60/75 anonim ***** válasza:
85%
Á, persze hogy nem, azért hordsz össze homofób téveszméket. Vicces egy kicsit személyeskédéről beszélni annak, aki egy egész embercsoportot perverz ösztönlénynek akar beállítani. Árulj el valamit: tényleg ennyire félelmetes elengedni a téveszméidet a melegekkel kapcsolatban? Ennyire fájna szembesülni vele hogy nem velük, hanem veled van baj igazából?
2022. aug. 8. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!