Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáltatok, mikor...

Hogyan reagáltatok, mikor megtudtátok, hogy egyik családtagotok meleg/leszbikus/bi/transz? Vagy hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy közbe írok...

Tiltás óta meg nincs meg ez a jog, és mindezt úgy, hogy pár vallásos túlbuzgó impotens úr akarja megmondani, hogy már pedig a pszichiáterek és klinikai szakpszichológusok álláspontja a transzneműség kapcsán, hülyeség, és jól betiltjuk a jogi nem és névváltoztatást... már pedig Raschburg Jenő is leírta, hogy semmilyen terápia nem válik be transzneműeknél... és már fiatalon észrevehető, hogy valaki az.... ergó a leghumánusabb magatartás ez.... és nem is biztos, hogy teljesen átfogja magát műteni...

A próba fülkébe meg nyilvános wc-be meg lehet egy transz inkább bemegy a fülkés részbe és nem fogja előtted lóbálni a dolgait...

2022. aug. 10. 10:34
 72/75 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

Igen, tudom. Én több mint 2 és fél éve pereskedek ez miatt. 3 megnyert per, egy alkotmànybírósàgi döntés kellett hozzà de nagyon lassan beindulnak a bentrekedt kérvények elbíràlàsa is. Ezek ellenére a kormànyhivatal ott tesz keresztbe ahol tud, most épp arra vàrok hogy kijelölje az igazsàgügyi szakértőt, mert ők "nem tudjàk" elbíràlni a szakvéleményeket (az első elutasító hatàrozatàban elsmerte hogy a két benyújtott szakvélemény igazolja transzneműségem, mos azt mondja ő nem tud dönteni, ezért kirendeli a szakértőt, de csak miutàn a bírósàg kötelezte őket és a kúriàn sem tudta elkaszàlni ezt és még sokak azonos ítéleteit)

ha kívàncsi vagy rà, részletesen leírom az egész jogi kàlvàriàm kicsit hosszú lenne ide)

Niki

2022. aug. 10. 10:45
 73/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet könnyű nektek transzneműként, én melegként összehaverkodtam egy transznővel és fiúval is... mindketten olyan kedves lelkek...
2022. aug. 10. 10:58
 74/75 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

Sajnos igazad van, nem éppen kellemes ez ami most van idehaza. Sajnos nem igazàn làtni hogy a közeljövőben bàrmi is javulni fog ez ügyben, mikor még megnyert perek utàn is ilyen nehézkesen mennek a bentragadt kérvények elbíràltatàsa is. Arról nem is beszélve hogy azoknak akik nem adtak be, nem tudtak kérvényt beadni még a tiltàs előtt, nekik mikor lesz bàrmiféle reményük erre. Igaz màr az AB előtt van az egész tiltó jogszabàly, de ki tudja hogy mikor lesz belőle érdemi döntés.

Sajnos nektek sem egyszerű most idehaza. Azért ti se adjàtok fel, ahogy mi se. Reméljük leszvez még jobb.

Niki

2022. aug. 11. 17:56
 75/75 Tom Benko ***** válasza:
100%
Leszarom, nem az én életem, nem az én dolgom. Az én dolgom akkor lesz, ha valaki emiatt beleköt, férgeskedik.
2022. aug. 14. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!